Zo gaat de nieuwe iPhone 7 Plus eruit zien

aug 04 2016, 10:00 Entertainment
iphone71
We weten eindelijk hoe de nieuwe iPhone eruit gaat zien. Deze gast heeft als een van de allereerste een iPhone 7 Plus Protoype weten te bemachtigen. Hij legt hem naast de iPhone 6 Plus en laat de verschillen zien. Wij weten nu eindelijk wat we precies mogen verwachten van dit fraaie stukje techniek.
Een paar dagen geleden kwam het nieuws al naar buiten van de exacte releasedatum . Er waren toen al wat geruchten over de specs die deze nieuwe mobiel zou krijgen. Nu kunnen we met zekerheid meer zeggen over wat hij allemaal kan en hoe hij eruit ziet.
De iPhone 7 Plus heeft een dubbele camera op de achterkant, waarschijnlijk heeft de standaard 7 dat ook. Verder is het nu zeker dat de 7 geen jack ingang heeft voor oortjes of een koptelefoon. Hoe moet je dan je oortjes connecten zal jij je afvragen. Wel, je krijgt er een paar nieuwe oortjes bij die je aan de onderkant erin plugt. Verder is de 7 waarschijnlijk in staat om draadloos op te laden, want de oplaadmagneetjes op de achterkant lijken verdomd veel op die van een Apple Watch.
Volgens de geruchten zou de nieuwe beste vriend van de mens waterdicht zijn, maar dat lijkt toch op een fabeltje te berusten. Helaas, je kunt 'm dus niet ongestraft in de wc laten flikkeren. In de video hieronder vind je alles wat je wilt weten over het nieuwe toestel.
Delen met
Ook interessant