Tomorrowland en Loop komen met te gekke festivalwaardige oordopjes

mei 28 , 19:58 Entertainment
pdp tml purple 05
''Je moet wel genoeg groentes eten'', ''Drink je wel genoeg?''. Vaak zeggen onze moeders dingen waar we helemaal gek van worden, ook al zeggen ze het allemaal vanuit de beste bedoelingen. Maar als we het hebben over festivals en harde muziek, dan moeten we het dragen van oordopjes écht serieus nemen. Geen zorgen, want Tomorrowland heeft zijn krachten gebundeld met Loop en ze komen met te gekke oordoppen.
Weet je wat het ding is met te harde muziek luisteren? Die piep in je oor hoor je altijd pas wanneer het al te laat is. Als je op een festival rondhuppelt dreunt de bas bijna door je ziel en eerlijk is eerlijk, muziek met goede oortjes in klinkt vaak nog beter ook. Het is vaak wel lelijk, dat geven we ook toe. Maar goed, daarvoor heb je van die festivalorganisaties en een oordopjesmerken die daar heel goed op inspelen.

Tomorrowland x Loop

Dat het festivalseizoen voor de deur staat, leek voor Tomorrowland en Loop het perfecte moment om een samenwerking te starten. Heel slim als je het ons vraagt! Loop kwam niet zo heel lang geleden nog met hun Experience 2-oordopjes. Deze hebben ze nu herwerkt tot een rave-ready model. Als je van kleur houdt kun je voor een mooie kleur paars gaan en als je toch op de basic tour bent, kun je voor matzwart gaan. Hoe Tomorrowland er dan in terugkomt? Het staat er heel subtiel op bedrukt.
Foto's: Tomorrowland Store
Allemaal leuk en aardig dat ze er leuk uitzien, maar ze moeten natuurlijk ook iets doen. De dopjes zorgen ervoor dat het volume met 17 dB wordt verlaagd, zonder dat het ten koste gaat van de muziekbeleving en kwaliteit. Ook handig, de oortjes passen bij elk oor en kunnen aangepast worden door schuimtips. Hang ze met het draagtasje aan je sleutels en je bent helemaal ready to go! Ze kosten trouwens 34.95 euro, niet veel als je daardoor geen piep in je oor krijgt, toch?

Tomorrowland

Er komen 600.000 festivalgekkies op af, 1.000.000 bieries gaan de bar over en 150.000 mensen komen een zak friet halen. Of te wel, het is een immens groot festival. Dit jaar zal het elektronische spektakel, net zoals elk jaar, twee weekenden plaatsvinden. Van 19 t/m 21 juli en van 26 t/m 28 juli zal België omgetoverd worden tot festival walhalla. Als je ooit nog een vet festival zoekt en bijvoorbeeld helemaal fan bent van onder andere Anyma, Armin van Buuren, Joris Voorn en Keinemusik, dan ben je bij Tomorrowland aan het goede adres.
Delen met
Ook interessant