Hilarisch sketch van Beavis en Butt-Head neemt Saturday Night Live over

apr 17 , 18:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 04 17 om 120837
Herken je ze al op de foto? De grote cartoonhelden uit de jaren '90, Beavis en Butt-Head. In deze hilarische sketch tijdens Saturday Night Live kruipen Mikey Day en Ryan Gosling in de huid van de cartoonhelden. Wanneer professor Norman Hemming wordt geïnterviewd over de impact van AI, wordt hij nogal afgeleid. In één woord, hi-la-risch!
We beginnen al te lachen als we eraan denken. Beavis en Butt-Head, maar dan in real life. Dat Ryan Gosling dan ook nog eens in de huid van een van hen is gedoken, doet ons al helemaal nieuwsgierig maken naar deze sketch!

Sketch Beavis en Butt-Head

De sketch is geschreven door niemand minder dan Mikey Day himself. Hij heeft zichzelf de rol van Butt-Head gegeven, fantastisch! Hij wilde deze sketch al een hele tijd doen, maar nu was het dan eindelijk zo ver. Het grappige is dat het lijkt alsof we letterlijk in een aflevering van Beavis en Butt-Head zitten. Zelfs de topacteurs hebben het te moeilijk om hun lach in te houden. Kijk mee!

Beavis en Butt-Head

We kennen dit allemaal wel toch? Deze Amerikaanse animatieserie is speciaal voor volwassenen gemaakt. Ook wel eens leuk, eentje die niet voor de kiddos is. Beavis en Butt-head zijn eigenlijk gewoon twee oerdomme tieners. Ze zijn hilarisch en hebben een enorme liefde voor hardrock en heavy metal. Dat het een succes is, dat zien we wel aan het aantal seizoenen die er zijn gemaakt. Dat zijn er namelijk maar liefst tien.

Saturday Night Live

Saturday Night Live staat bekend als een show die bestaat uit de meest hilarische en korte sketches, parodieën en muziekoptredens. Nooit hetzelfde, want er is geen vaste presentator. Wanneer de presentator je dus een keer niet bevalt, dan kijk je toch lekker de volgende keer weer als er iemand anders zit. Top concept! Onder andere komieken Eddie Murphy en Tina Fey hebben hun carrières te danken aan Saturday Night Live. Zijn wij effe blij dat ze daar ooit hebben gezeten!
Delen met
Ook interessant