Spot de nieuwste trends op Sneakerness en stap voorbereid de zomer in

mei 22 , 19:58 Entertainment
naamloos 6 1600x900 1
De zomer staat om de hoek, dus we zijn ons natuurlijk flink aan het voorbereiden. Niet alleen door wat vaker naar de gym te gaan, maar ook door onze garderobe een update te geven. Sneakers zijn een erg belangrijk onderdeel van hippe zomerse fitjes. Daarom kan jouw sneakercollectie misschien wel een update gebruiken. Sneakerness is dit weekend the place to be, want naast een zee van sneakers vind je hier ook opkomende modemerken, zodat je je hele garderobe kunt vernieuwen of de nodige outfits kan scoren. Dan stap je pas echt lekker de zomer in.
Je sneaker-dromen worden werkelijkheid op Sneakerness, dit weekend in Amsterdam. De sickste nieuwe modellen zijn hier te vinden, net als die ene specifieke sneaker die online compleet uitverkocht is. Nog een goede toevoeging van het evenement is de mogelijkheid om je sneaker te laten checken bij de authenticatie stand, als je twijfelt of ‘ie wel echt is. Voor alle pizzaliefhebbers heeft Sneakerness iets leuks in petto: ze droppen namelijk hun eigen sneaker, geïnspireerd op pizzeria’s. Er zullen er maar 100 verkrijgbaar zijn, dus wie het eerst komt, die het eerst maalt. Daarnaast zijn er panel talks met ontwerpers zoals Tom de Regt en Eben Badu ( The New Originals ). Sneakerness fluistert ons alvast de laatste trends in, wat weer goed is voor onze voorbereiding.

1. De Sneaker Loafer

Loafers zijn hot! Ze zijn de perfecte mix van stijl en comfort voor de sneakerhead die wat volwassener wordt. Deze trend is dé reactie van sneakerland op de klassieke loafer.
1sneakerloafer

2. Adidas classics

Dankzij de adidas Samba blijven de classics van Adidas razend populair. De SL-72, de Handball Spezial en de Gazelle Indoor zijn de drie grote knallers van dit moment.
2adidasclassics

3. Tech runners

Tech runners zijn here to stay, vooral in zilver! Saucony, Asics, New Balance, Nike, allemaal hebben ze modellen die je moet checken.
3techrunners

4. All Stars

Terug van weggeweest! En je weet wat ze zeggen: classics never die.
4allstars
Sneakerness vindt op zaterdag 25 en zondag 26 mei plaats in de Kromhouthal in Amsterdam, check de nieuwste trends en spice je sneakercollectie up. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Delen met
Ook interessant