Sexy Stories: de memorabele 'five-tet' in een dikke limousine

jan 27 2021, 20:00 Entertainment
shutterstock 326983466
In Sexy Stories nemen de eigenaressen van Pink Sheets je mee in de wereld van de high-class escorts . In de vorige column vertelden Amy en Esmee over een stout rollenspel. Deze keer een juicy story over een hete trip met een limousine. De komende episodes kun je rekenen op seks, juicy stories, spannende avonturen en tips om je eigen seksleven tot een hoger niveau te tillen!

Aston Martin DB11

Wat is er nou sexyer dan een vrouw die dol is op auto’s? Het is voor mannen vaak een verademing als ze samen met een vrouw voetbal en de Formule 1 kunnen kijken zonder ‘mag er een andere zender op’ of ‘wat een herrie’ geluiden van de andere kant. Wij (Amy en Esmee) zijn dol zijn op auto’s. Wij zouden onszelf vergelijken met onze favoriete get-away-car: een Aston Martin DB11. Een brute V12met 600 pk die je snelheid in minder dan 4 seconden naar 100 km/ brengt. Een modern monster met een gestroomlijnde vorm om zijn snelheid te behouden en een interieur om door een ringetje te halen.

Een luxe limousine tour met sexy gezelschap

Er zijn altijd klanten die graag out of the box denken en juist deze klanten hebben vaak de leukste ideeën. Regelmatig organiseren wij met Pink Sheets teamuitjes. Wij waren die dag toevallig met meerdere van onze prachtige dames stap in Amsterdam toen onze telefoon ging. De klant die belde wilde weten of er dames beschikbaar waren voor een luxe stomende limousine tour. Niet alleen dat van ons, maar ook het hart van onze dames gaat sneller kloppen bij de gedachte aan mooie mannen in stoere auto’s. Het is cliché maar waar en er was dus genoeg animo. Wij kozen de vier gelukkige dames uit om hem te vergezellen. Nu we toch in Amsterdam waren zijn we meteen de winkelstraat in gegaan om voor de dames een mooie chique gala jurk te kopen. Een mooie vrouw in een prachtige jurk is voor geen enkele man te weerstaan!
https://giphy.com/gifs/filmeditor-movie-90s-3otPou0LBg8btUpEiI

In stijl

Wij hadden een prachtige limousine voor de klant geboekt die van alle gemakken voorzien was. De banken bekleed met cognac kleurig leer, twee minibars, een tv scherm met gekoppelde audio box, spiegels aan het plafond en gekleurde verlichtingen langs alle zijden. De limo kwam voorrijden en geheel in stijl opende de chauffeur de deur voor hen. ‘Veel plezier!’ riepen wij. De dames stapten in en de limo vertrok naar het hotel waar de klant verbleef. Onderling werd en honderduit gekletst over wie het zou zijn, hoe hij eruit zou zijn en wat voor type het zou zijn. De vragen werden snel beantwoord toen de limo stopte en de deur openging.
Een knappe spontane man met een sprankelende uitstraling stapte de limo in. Hij stelde zich voor als John en begroette alle dames met een stevige kus. Hij kwam uit de VS en was hier voor zaken. Hij schonk voor alle dames een glas champagne in. ‘This will be a great night!’ ‘Let’s toast and make incredible memories together!’. John was gek op vrouwen. Hij had zichzelf een spannend five-tet op wielen beloofd. Met een stoute glimlach zei hij steeds: ‘Drive five’.

De droom van elke man

De champagne vloeide rijkelijk en zowel de dames als John genoten zichtbaar van de tijd samen. Hij zette het bekende nummer van Marvin Gaye op. De sound van ‘Let’s get it on’ suisde door de speakers. John hield van het leven en van vrouwen des te meer. Er hing een heerlijke erotische spanning en verschillende dames begonnen met elkaar te zoenen. John was zeer gecharmeerd van de aandacht van de vrouwen en had al snel zijn oog laten vallen op de dame die naast hem zat. Hij begon innig met haar te zoenen terwijl voor hem de andere drie dames elkaar plezierden. Een dame besloot meteen de stoute schoenen aan te trekken. Ze maakte stiekem zijn broek los en gaf hem een blowjob. Dat is toch de droom van elke man?

Alles keer vier

John genoot van de aandacht. Zie je het voor je? Vier prachtige vrouwen naakt in een limousine. Vier paar borsten, vier paar prachtige billen en acht handen die je bespelen en verleiden. Vier verschillende dames die allemaal net iets anders smaken, aanvoelen en die samen met jou een orgasme beleven? Deze avond was er een voor in de boeken. John had de avond van zijn leven en kon hier nog lang van nagenieten. Wij zijn stiekem wel een beetje jaloers op John. Wat een ervaring!

Meer Sexy Stories?

Delen met
Ook interessant