Scheveningen is deze week de hotspot voor Breitling- en surfliefhebbers

jul 09 , 12:25 Entertainment
davidstegenga 20230714 breitling beach house republiek 1547
Deze week is het feest aan het strand van Scheveningen. Het iconische Zwitserse horlogemerk Breitling nodigt je gratis uit in hun Breitling Beach House op Manta Beach, waar surfen en horloges op een unieke manier samenkomen. Bereid je voor op een kleurrijke ervaring, want Breitling heeft spectaculaire nieuwe aanvullingen op hun Superocean-lijn onthuld: de edities met regenboogwijzerplaat en het Superocean 46 Super Diver-model.
Breitling, opgericht in 1884, viert dit jaar zijn 140-jarig bestaan met enkele bijzondere collecties, waaronder de nieuwe Superocean-collectie. Als prominente Zwitserse horlogemaker blijft Breitling baanbrekend met innovatieve en luxe horloges. Het merk is net even wat anders dan andere horloge merken, want Breitling omarmt de thema's lucht, land en zee. Ze maken horloges voor luchtvaart, watersport en autosport.

Breitling in kleur

Breitling brengt een vrolijke twist in hun connectie met de zee. Met de introductie van de Superocean Automatic 42 en 36-edities. Deze horloges zijn een eerbetoon aan de legendarische SuperOcean Slow Motion uit de jaren 60 en 70. De wijzerplaten zijn voorzien van een briljante gradiënt van Super-LumiNova-kleuren (geel, groen, blauw, indigo, paars, rood en oranje). Volgens Breitling geven deze kleuren overdag een speelse look en 's nachts stralen ze. Verkrijgbaar in vier roestvrijstalen versies met rubberen banden in turquoise, aquamarine, oranje en geel, en een verfijnde 36 mm-versie in wit gecombineerd met roestvrijstaal en 18 kt roodgoud.
Foto: Breitling Scheveningen
Foto: Breitling Scheveningen

Duik Dieper

Voor de diepzeeduikers heeft Breitling de Superocean Automatic 46 Super Diver gelanceerd. Dit krachtige horloge is bestand tegen diepten tot 1000 meter en heeft wijzerplaatopties in groen of zwart camo. Het model beschikt binnenste kast die het horloge beschermt tegen magnetische storingen. Dit model biedt een ultieme fresh look en maritieme stijl.

Surf met de Kampioen

Bezoekers van het Breitling Beach House kunnen niet alleen de nieuwste horloges bewonderen, maar ook gratis surfles krijgen van Nederlands surfkampioen Anne Albers. De lessen vinden plaats op 9 juli (17:00 - 18:00 uur), 10 juli (18:00 - 19:00 uur en 19:00 - 20:00 uur) en 11 juli (17:00 uur). Meld je gratis aan voor deze surflessen via [email protected] en duik in de wereld van surfen met een professional aan je zijde.
Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de kleurrijke wereld van Breitling op Manta Beach in Scheveningen.
Foto: Breitling Scheveningen
Foto: Breitling Scheveningen
Delen met
Ook interessant