Dit zijn de beste Rolex horloges voor beginnende verzamelaars

jun 04 , 8:00 Entertainment
depositphotos 272167398 l
Rolex, horloges dat meer zijn dan alleen tijdmeters. Ze zijn symbolen van prestige, precisie en elegantie. Wie een eerste stap wil zetten in de wereld van luxe horloges, biedt Rolex een scala aan modellen die zowel betaalbaar als iconisch zijn. Wij lopen de beste Rolex horloges met je door voor beginnende verzamelaars.

Rolex Datejust

Rolex Datejust 1601: De Datejust 1601 is een klassieke keuze voor liefhebbers van vintage horloges. Dit model, dat bekend staat om zijn geribbelde bezel en jubilee-armband, is een voorbeeld van de jaren ’60 stijl. De 1601 is goedkoper dan andere moderne horlogers en kost rond de €4.500. Ondanks zijn leeftijd blijft de 1601 een populaire keuze dankzij de vintage uitstraling en zijn prestaties.
Rolex Datejust 16234: Voor wie de voorkeur geeft aan een moderner horloge, is de Datejust 16234 een uitstekende optie. Dit model bestaat uit saffierglas en het kaliber 3135 uurwerk. Dit zorgt voor een verbeterde duurzaamheid en precisie. De prijs van dit model ligt rond de €6.500. Daarnaast is er een gouden en stalen luxueuzer uiterlijk. Timepieces Belgium bieden een uitgebreide selectie van deze Rolex horloges aan de beste prijzen op de markt. Neem gerust een kijkje op hun website.

Rolex Explorer

Rolex Explorer 1 (referentie 14270): De Explorer 1 is ontworpen voor de avonturiers onder ons. Dit eenvoudige en robuuste ontwerp is ideaal voor extreme omstandigheden. De Explorer 1 is een tijdloos model dat je rond de €6.000 kunt aanschaffen. Een perfecte keuze voor wie op is naar een functioneel en stijlvol horloge dat zowel in de stad als in de wildernis zijn mannetje staat.
Rolex Explorer 2 (referentie 16570): De Explorer 2 biedt extra functionaliteit met een 24-uurs bezel en een extra uurwijzer, wat perfect is voor reizigers. Dit model kost rond de €7.500 en is een uitstekende keuze voor degenen die een veelzijdig horloge zoeken dat zowel elegant als praktisch is.
depositphotos 489536116 l
Rolex Submariner.

Rolex Submariner

Rolex: Submariner Date (referentie 16610) en No Date (referentie 14060): De Submariner is misschien wel het meest iconische duikhorloge ter wereld. Beide modellen bieden uitstekende waterbestendigheid en robuustheid. De 16610 heeft een datumfunctie, in tegenstelling tot de 14060. Laatstgenoemde is een strakker en datumloos ontwerp. Beide modellen zijn verkrijgbaar voor ongeveer €9.000. Voor de serieuze horlogeverzamelaar is de Submariner een must-have!

Rolex Lady-Datejust

Rolex Lady-Datejust 26mm (referentie 69173): Voor dames hebben we ook een horloge uitgelicht, namelijk de Lady_Datejust 26mm. Dit horloge is een populair instapmodel voor de vrouwen. Het combineert verfijning met functionaliteit en is verkrijgbaar in verschillende wijzerplaatopties. De prijs varieert van €4.600 voor een model met champagnekleurige wijzerplaat tot €6.000 voor uitvoeringen met een parelmoeren wijzerplaat en diamanten. Voor vrouwen is dit een elegant en veelzijdig horloge dat bij elke gelegenheid past.
Als je een Rolex instaphorloge kiest, is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke stijl en je budget. Of je nu kiest voor de vintage charme van de Datejust 1601, de robuustheid van de Explorer, de iconische status van de Submariner, of de elegante Lady-Datejust, er is altijd wel een Rolex voor elke smaak en gelegenheid.
Delen met
Ook interessant