Prequel op de Hunger Games is absoluut het wachten waard

sep 21 2023, 19:01 Entertainment
foto 21 09 2023 om 1305
Je bent rustig op het internet aan het surfen, en bam, daar is hij dan, de langverwachte trailer van The Ballad of Songbirds and Snakes , een prequel op de immens populaire Hunger Games filmserie . Het is alweer een tijd geleden dat we Hunger Games-actie hebben gehad, maar deze trailer stelt niet teleur.
We zijn na acht jaar weer helemaal terug in de wereld van de Hunger Games, en hoe. We hebben de net de trailer gezien van The Ballad of Songbirds and Snakes. We kunnen niet wachten om je alle ins- en outs te geven.

The bad guy steunen?

De trailer begint met die iconische Mockingjay-pin. Je weet wel, degene die het symbool werd van de rebellie in Panem. Instant nostalgie, toch? Vervolgens wordt de nieuwe hoofdrolspeler geïntroduceerd, een jonge Coriolanus Snow voordat hij president was. Wie had ooit gedacht dat we de grote bad guy zouden steunen?

Nieuwe hoofdpersonen

We vangen een glimp op van een jonge Snow terwijl hij wordt gekozen als mentor voor de 10eHunger Games. Hij heeft de kenmerkende Snow-looks en charme, in de trailer zie je dat hij ambitieuze plannen in petto heeft. En laten we Lucy Gray Baird niet vergeten, het eerbetoon aan het beroemde District 12. Ze is een centraal personage in het verhaal en haar aanwezigheid in voelbaar in de trailer.

Sfeertje wel

De hele sfeer van de trailer is donker en futuristisch waardoor we een voorproefje krijgen van de dystopsische wereld die we zo goed kennen. Er is spanning en natuurlijk behoorlijk veel actie. We zien een glimp van de arena, het Capitool en de groeiende onrust in de districten. Het is net als de OG Hunger Games waar we van houden, maar dan in een nieuw jasje.

Cliffhanger

Het laat je achter met veel vragen en theorieën, zullen ze trouw blijven aan de verhaallijn van het boek? Hoe zullen ze het karakter van Coriolanus Snow laten ontwikkelen? En, misschien belangrijker nog: zien we superster Jennifer Lawrence nog terug als Katniss Everdeen? Noteer 16 november maar in je agenda, want The Ballad of Songbirds and Snakes is dan te checken. ‘May the odds be ever in our favor!’
Delen met
Ook interessant