Playboy gaat de strijd aan met OnlyFans en belooft heel veel content

mrt 14 2023, 17:00 Entertainment
334828049 212191444725836 2538288519684370030 n
Onlyfans opgelet! Het bedrijf krijgt er een geduchte concurrent bij. Playboy gaat moderniseren én de strijd aan met de Britse website. Het blad, dat inmiddels een mythische statuur aanneemt in de wereld van volwassenentertainment, gaat een online platform opzetten dat een “exclusief, veilig en meer kwalitatief alternatief” worden voor OnlyFans.
En voor de klassieke liefhebber: het blad komt ook terug als tijdschrift. Het onlineplatform wordt een soort voorportaal.

Hoe werkt het?

Bij OnlyFans betaal je maandelijks een bedrag om toegang te krijgen tot exclusieve content. Het idee was vrij onschuldig: je betaalt bijvoorbeeld je favoriete artiest iedere maand een beetje en in ruil daarvoor geeft hij nummers of filmpjes terug. Een stel slimmeriken vond al snel uit dat je grof geld kon verdienen door in je blootje foto’s te delen met je fans.
Playboy gaat nu dus de concurrentie aan. Het blad komt met een vergelijkbaar platform waarbij ze zich vooral richten op de kwaliteit, veiligheid en exclusiviteit. Een van de oprichters hiervan is Amanda Cerny, een voormalig playmate van het blad. Ook geeft zij meteen een voorproefje. Je kunt haar nu al een poosje gratis volgen. Al moet je wel je betaalgegevens achterlaten, dus voor je het weet, ben je aan het betalen voor spannende kiekjes van Amanda.
full
Foto: Charlotte Rutherford voor Playboy

Playboy

Ook kun je je niet zomaar aanmelden bij Playboy als je zin hebt om even goed knaken te pakken. Waar bij OnlyFans iedereen een profiel kan aanmaken en pikante foto’s kan delen, moet je bij Playboy eerst door een keuring. In principe is het alleen voor playmates, beroemdheden en bepaalde modellen. Al kun je je wel aanmelden. Of je er dan ook doorheen komt, is een tweede vraag.
Delen met
Ook interessant