Frikandellen zijn
sowieso populaire snacks om te lopen customizen, we kennen namelijk ook al de
frikandeltosti . Maar waar ons zo’n tosti nog wel te bikken lijkt, moet een oliedel, zeker als je ‘m bedekt in een laagje poedersuiker, toch niet te kanen zijn.
Misschien moet je de oliedel toch draperen met een laagje mayo. De vriendengroep die op het idee kwam deze
revolutionaire snack te gaan fabriceren zegt er het volgende over tegen Omroep Brabant: “Da’s
echt een kwestie van smaak. Sommigen gingen voor poedersuiker, een ander voor mayo en een paar mensen combineerden het.”
Los van elkaar behoren ze sowieso tot de kroonjuwelen van de Nederlandse cuisine, maar we zijn er nog niet helemaal over uit of dit echt een fantastische smaaksensatie zal zijn. Wel is deze
tijd van het jaar het ideale moment om zelf eens een Frankenstein-oliebol in elkaar te flansen om het te testen. Mocht je een oliebol-frikandel combi nou niet de beste samenstelling lijken, dan is de ‘
krokodel ’ misschien wat voor jou. Ja, dat is precies wat je denkt.