De frikandel speciaal tosti wordt jouw favoriete snack

redactie 19 sep 2018 Entertainment

Iedereen kent de vijf elementen: water, vuur, lucht, aarde en natuurlijk frikandel. Nu is iemand op het geniale idee gekomen die laatste op een tosti te flikkeren. Een idee waar ‘ie de nobelprijs voor de vrede mee in de wacht kan slepen als je het ons vraagt. Want van een frikandel speciaal tosti wordt toch iedereen blij?

Niet te overtreffen

Gordon Ramsey, Jamie Oliver en alle andere fancy koks kunnen de biezen pakken. Deze innovatieve snack is namelijk niet meer te overtreffen. Bovendien heb je helemaal niet de skills van een chef-kok nodig. Het recept is namelijk lekker simpel.

Simpel receptuur

Je begint twee sneetjes wit brood (waarom zou je bruinbrood pakken, je bent toch al van plan frikandellen naar binnen te werken, gezond bezig zijn zit er nu niet meer in). Vervolgens leg je hier vier dwarsdoorsnedes van een frikandel op. Daarna besprenkel je deze met kleingesneden uitjes. Om het af te toppen bedek je deze hemelse snack met een flinke laag curry en mayonaise en natuurlijk een plakkie kaas. Het is immers een tosti. Voor dat extra vetgehalte smeer je nog effen wat boter op het brood en hij kan zo tussen je tosti-ijzer. Een paar minuten later ligt het godsgeschenk al op je bord. Eet smakelijk.

Reageer op artikel:
De frikandel speciaal tosti wordt jouw favoriete snack
Sluiten