Combineer loafer en sneaker en je krijgt de New Balance 1906 Loafer

apr 26 , 18:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 04 26 om 151135
Je kent het wel, je gaat naar een diner of feestje waar de dresscode chique is. Dan ga je als man vaak voor een nette broek een blouse en natuurlijk een paar loafers aan je voeten. Deze schoenen werden tot kort geleden altijd als een schoen voor nette gelegenheden gezien. Gaat een nieuw model van New Balance 1906 Loafer ervoor zorgen dat deze schoen sportief en alledaags wordt?
Het is een bijzondere hype. Zo eentje waar je aan moet wennen. Net zoals toen de baggy jeans weer inkwamen bijvoorbeeld. Eerst twijfel je, maar na een paar weken of maanden koop je toch je eerste baggy broek en nu kun je niet meer zonder. Of dat zo bij de loafers van New Balance het geval gaat zijn, is nog de vraag, maar we zijn benieuwd!

New Balance x Junya Watanabe 1906 Loafer

In januari dit jaar konden we de eerste beelden van de Loafer in samenwerking met Junya Watanabe zien. Dit is eigenlijk een loafer versie van de 1906 silhouet die New Balance in zijn collectie heeft. Iedereen kent die sneakers wel, aangezien half Nederland er mee rondloopt. De loafers die uit die samenwerking komen zijn wit en zwart.
Nu zijn er twee nieuwe kleuren van de loafer aangekonigd. Het zal gaan om een zilveren en een combinatie van navy blauw en bruine kleur. Wij moeten eerlijk bekennen, die bevallen ons meer dan de witte en zwarte. Helaas voor ons, we kunnen ze niet dragen in de zomer, want de schoen zal waarschijnlijk in de herfst van dit jaar pas uitkomen.
new balance 1906r

Reacties

Kijk, van tevoren hadden we natuurlijk al kunnen raden dat er veel commotie zou komen over deze schoen. Om je mening te vormen over zo'n nieuwe schoen is TikTok natuurlijk het perfecte platform. Zo gezegd, zo gedaan. Veel mensen spreken hun mening uit over de hippe instappers. Wat ons opvalt als we door de reacties en video's scrollen, is dat mensen niet zo goed weten of ze er nou helemaal weg van moeten zijn of dat ze het oerlelijk vinden.
Delen met
Ook interessant