Met de stacaravan van LYX kun je in stijl de hele wereld ontdekken

jul 07 2020, 21:00 Entertainment
lyx 1
Soms is het heerlijk om er eens lekker op uit te gaan. Vroeger ging je nog met een ouderwetse caravan op vakantie. Harde bedjes en minimalistisch leven. Allemaal prima, maar tegenwoordig kunnen we gewoon een hele villa aan je wagen vastmaken en vertrekken. Maak kennis met de LYX. Hoe chill!

Luxe stacaravan LYX

Oké, een hele villa is ook wel overdreven, maar het komt in de buurt. Eigenlijk is het gewoon een dikke update van een gewone caravan. De zijkanten van glas, zodat je altijd naar buiten kunt kijken en uitzicht hebt op de mooiste plekjes. De voorkant van de LYX is uitschuifbaar, zodat je nog meer ruimte creëren. Zo krijg je dus eigenlijk een woonkamer op je vakantiebestemming. Zo willen we allemaal wel met de ‘caravan’ op vakantie.
lyx 2 1024x576
Foto: Screenshot YouTube
Het idee van deze luxe meeneembare villa is helemaal eco-vriendelijk. Je kunt dus gerust de natuur ontdekken met de LYX. Daarmee maakt ‘ie een nieuwe stap in de mobile home-industrie. Lekker hoor! In gesloten modus is de stacaravan niet heel groot, maar prima om in te overleven. Hij is zo’n 2,7 meter breed, maar wel 11,6 meter lang. Dat is dan wel weer lekker. Als je alles uitklapt heb je uiteindelijk een ruimte van 42 vierkante meter, lijkt ons wel prima, toch?

Bestendig voor alles

Ook de achterkant van je woonkamer kan uitklappen. Uit het plafond vliegt dan een bed, waar je heerlijk kunt pitten en relaxen. De LYX is ook nog eens voorzien van kinetisch opvouwbare gordijnen. Hierdoor wordt er minder stroom verbruikt en heb jij net wat meer privacy als je in je bedje ligt. Daarnaast is de wagen ook voorzien van een prima GPS, zodat jij zonder problemen naar alle mooiste plekjes van de wereld kunt vertrekken. En met de mooiste plekjes, bedoelen we echt de mooiste plekjes. Of je nou ergens in een woestijn staat, een bos of Het kan allemaal.
Delen met
Ook interessant