1. Home
  2. Loverboy: Emoties Uit zou heftigste Nederlandse film van het jaar worden

Loverboy: Emoties Uit zou heftigste Nederlandse film van het jaar worden

22 jun , 16:58 Entertainment
66754cea06844
Mensenhandel, uitbuiting, schulden, je komt het allemaal tegen in de film Loverboy: Emoties Uit. Een keer iets anders dan een Engelse thriller, want deze is toch echt van Nederlandse bodem. Het zou dan ook een van de heftigste Nederlandse films ooit zijn. 29 augustus staat bij ons in de agenda, want wij zijn retebenieuwd naar deze film.
Ken je de webserie Loverboy Amsterdam nog? Daarop voortbordurend is nu een bioscoopfilm gemaakt. Deze geeft een bijna eng realistisch beeld van de mensenhandel en uitbuiting in Nederland. Wij zijn natuurlijk helemaal niet thuis in dat wereldje en er ook zeker op tegen, maar dat neemt niet weg dat we het altijd vette films als het over zulke onderwerpen gaat.

Loverboy: Emoties Uit

Loverboy: Emoties Uit is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Daar scoren ze meteen al punten mee bij ons. We volgen het verhaal van Terrance. Hij is een alleenstaande vader van een 9-jarig meisje. De jeugdbescherming zit achter ze aan en hij probeert zijn dochter te beschermen tegen een uithuisplaatsing. Maar dan krijgt hij een torenhoge schuld en is staat hij voor een gevaarlijk dilemma. Wat hij moet doen? Drie onschuldige meiden seksueel uitbuiten. Als het hem niet lukt binnen de tijd, dan volgen er consequenties waar je niet over na wil denken.
Vanaf 29 augustus is de film te zien in de bioscoop.

Cast

De hoofdrol is voor niemand minder dan Cyriel Guds. Eerder zagen we hem al in Suriname en Mocro Maffia. Verder zien we de grote ster van Ex on the Beach, Ayleen Bella. Mohammed Azaay uit Gouden Uur vervult de rol van Slager in de serie. Hou je van grof taalgebruik in films, dan is deze film er 100% eentje voor jou. De acteurs kunnen er wat van namelijk!
Het gaat niet alleen om misdaad, gruwelijke verhalen en entertainment. Er wordt ook meteen gebruik gemaakt van de maatschappelijke relevantie van dit onderwerp. Aan het einde van de film zie je een call to action voor mogelijke slachtoffers om anoniem te berichten met Stichting Fier. Zo kun je uit de wereld van mensenhandel gehaald worden.
Delen met
Ook interessant