Live Fast Die Young en The Bulldog gaan interessante samenwerking aan

apr 05 , 15:58 Entertainment
download
Live Fast Die Young is een icoon als het gaat om streetwear. Het van origine Duitse merk staat bekend om hun goede kwaliteit en dikke designs. Niet gek dus dat wij laaiend enthousiast werden toen ze een samenwerking aankondigden met The Bulldog, een van de bekendste coffeeshops in Amsterdam.
T-shirts, Hoodies en pullovers, dit is wat we kunnen verwachten van de samenwerking. Maar dat niet alleen. In de teaser die de merken op YouTube deelden, werden ook, hoe kan het ook anders, asbakken en wietzakjes laten zien. Allemaal voorzien van het herkenbare logo van The Bulldog, aangevuld met een vleugje LFDY.

The Bulldog

Wat ooit begon als een reguliere coffeeshop waar we er in Amsterdam wel meer van hebben, is The Bulldog uitgegroeid tot een opzichzelfstaand merk. Met verschillende clubs over heel de wereld, meerdere shops in Nederland en zelfs een hotel, is The Bulldog niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld. De samenwerking is trouwens niet de eerste keer dat de coffeeshop in aanraking komt met kleding. Op hun website is al een volledige collectie met merchandise te koop van het merk met de hondenkop.

Live Fast Die Young

Een hele eigen stijl, dat is hoe wij LFDY zouden beschrijven. Ons is het merk positief gaan opvallen door de sterke kwaliteit van de kleding. Van hele basic designs tot gekke prints, alles is beschikbaar. Ook in deze nieuwe collab zien we dit terug. Van een simpele zwarte hoodie waar het design op is gedrukt tot truien in de university style die er niks minder dan comfortabel uit zien. Online wordt er laaiend enthousiast gereageerd op de kleding die al is uitgelicht. Ook Duitsers reageren, vooral met de vraag of de kleding ook daar beschikbaar zal zijn.
De Live Fast Die Young X The Bulldog collectie zal op 6 april vanaf 11:00 beschikbaar zijn. De kleding zal zowel online als in winkels verkocht gaan worden.
Delen met
Ook interessant