Waarom lingerie het ultieme kerstcadeau is voor je vriendin

dec 10 2020, 18:30 Entertainment
sapph
Onlangs vertelde Mark Rutte dat ook tijdens de kerst er maar een beperkte hoeveelheid mensen samen mogen komen. Voor de een kwam dit als het ultieme excuus om niet bij het kerstdiner van de schoonfamilie aan te hoeven schuiven, de ander vindt het flink balen. Een ding blijft vast en zeker: je vriendin verwacht hoe dan ook een cadeautje onder de boom. Dat betekent keuzestress. Hold on tight, brother! FHM is here to the rescue.
Het juiste kerstcadeautje uitzoeken voor je vriendin eist precisie, discipline en toewijding. Wij weten als geen ander dat dit de nodige stress kan opleveren. Daarom zijn onze hulptroepen onderweg voor het maken van de perfecte keuze. Het ideale cadeautje voor haar, en indirect ook voor jou, is lingerie. Daar kunnen we lang en kort over praten, maar dit is gewoon zo. Dat is onlangs ook wetenschappelijk bewezen in een zeer valide onderzoek. Maar welk setje kies je? Dat is een Nobelprijswaardig vraagstuk.

Christmas Box

Onlangs las je bij je goeie vrienden van FHM dat je met lingeriemerk SAPPH het perfecte kerstcadeau kan samenstellen voor je vriendin. In de vorm van een Christmas Box wordt er een kerstig lingeriesetje, oorbellen en een luxe verzorgingspakket van Atelier Rebul samengesteld tot het ultieme kerstcadeau. Yep, het zit er allemaal in de box. Hier ga je plezier aan beleven. Maar hoe kun je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt? Wij gaan je helpen!
De eerste stap is direct ook het belangrijkst: het kiezen van een lingeriesetje. Om jullie een beetje te helpen met de keuze hebben we drie BH's uitgelicht.

Nathalia unpadded BH

De Nathalia unpadded BH heeft een dots print en is bewerkt met kanten details. In het kant op de cups zijn strass steentjes verwerkt, die een extra sexy touch geven. De unpadded kanten bh heeft gekruisde bandjes op de rug en heeft een sexy open decolleté. Combineer de bh met de Nathalia string en je vriendin zal zich in deze lingerieset gewilder voelen dan ooit!
xo e1607620301706

Nathalia padded BH

De Nathalia padded BH is een BH die veel steun biedt en waarbij het kant iets langer doorloopt onder de borsten. De BH heeft een dots print en is bewerkt met prachtige kanten details waar strass steentjes in zijn verwerkt. De voorgevormde bh sluit perfect aan en heeft een verleidelijke satijnen look. Gegarandeerd dat je vriendin straalt in zo'n prachtig lingeriesetje .
dsc 0040 680x1024

Nathalia push-up BH

De Nathalia push-up BH heeft een kanten print en is bewerkt met prachtige kanten details. In het kant op de cups zitten elegante steentjes verwerkt. Prachtig! Vanwege het push-up effect worden de borsten gelift, wat een mooi decolleté creëert. Geef haar er een Nathalie string bij, dan zijn wij benieuwd hoe lang het mooie setje aan blijft.
dsc 0204 680x1024

Dikke korting!

Met de kortingscode SAPPHXFHM20 gaat daar nog een keer 20% vanaf, waardoor alles bij elkaar slechts €127,96 kost. Op de juiste momenten moet je wat over hebben voor je vriendin. De Christmas Box van Sapph kun je hier bestellen . Daarin zit dus een kerstig lingeriesetje, oorbellen en een luxe verzorgingspakket van Atelier Rebul. In slechts drie stappen heb jij zo'n prachtige kerstbox samengesteld:
1725 117 60 021 900000 f
Zo, heb jij dit ook weer gefixt dit jaar. Heel graag gedaan, vriend.
Delen met
Ook interessant