Chefkok Jaimie van Heije verrast jou met een fenomenaal blacktie breakfast

23 nov 2021, 16:00 Entertainment
153118667 4101722173205525 5293542574559788529 n
Ja, ja, ja, dit zijn de (letterlijke) lekkere nieuwtjes. Opeens ging er een heel fel lampje boven het hoofd van chefkok Jaimie van Heije branden. Blacktie breakfast werd geboren. Oké, je moet er vroeg je nest voor uit, want het exclusieve ontbijtje begint om 06:00, maar als je het menu bekijkt is dat geen enkel probleem. Trek die smoking maar alvast uit de kast, want dit wordt meer dan een goed begin van je ochtend.

Blacktie breakfast

Het restaurant Jaimie van Heije omschrijft het toch maar mooi: ‘Op dit moment mag je eigenlijk op elk moment van de dag dineren, behalve tijdens dinertijd. We dachten laten we de dag beginnen met een mooi diner, wat dan officieel eigenlijk een breakfast is.’ We worden toch een partijtje blij van al die creatieve oplossingen, want het geeft ons nog een beetje het gevoel dat we leven. En ja, 06:00 is vroeg, maar gegarandeerd ga jij je dag niet beter beginnen dan hier. Je trekt jouw beste pakkie uit de kast, vertrekt naar Ouderkerk aan de Amstel en begint de dag met een heerlijk glas champagne. Let’s go!

Menu

Van een zachtgekookt eitje met zure room en kaviaar tot langoustine van de barbecue met verveine boter. Van een klassieke lobsterroll tot wagyu entrecote met aardappel, eigen jus en sauce béarnaise. Dit is maar een kleine greep uit de heerlijke gerechten die je voorgeschoteld krijgt tijdens het blacktie breakfast. Bij zachtgekookt eitje waren wij al om. We bedoelen maar…

Jaimie van Heije

Chef’s restaurant Jamie van Heije, in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel, is een restaurant die sowieso op je lijst van favorietjes moet staan. De unieke kaart in combinatie met de sfeer, setting en de persoonlijkheid van het restaurant is iets wat zorgt voor een one-of-a-kind ervaring. Het is trouwens logisch dat het restaurant een groot succes is: Jaimie komt uit een gezin komt waar eten al-tijd centraal stond. Vanaf kleins af aan raakte hij geïnspireerd door de Indische keuken van z’n oma. Het zit in je bloed of niet hè.

Reserveren

Houdt 28 november dus vrij in je agenda, trek je beste smoking aan en zorg dat je een tafeltje hebt gereserveerd. Voor een prijsje van 150 euro per persoon inclusief een glas fantastische champagne begin jij de decembermaand alvast bizar feestelijk. Reserveren doe je hierrrr , ouwe smulpaap.
Delen met
Ook interessant