Maak kennis met de nieuwe crewleden van Jackass Forever voor allerlaatste film

jan 10 2022, 12:23 Entertainment
jackass
We moeten er toch echt aan geloven: het afscheid van de mannen van Jackass is aanstaande. De heren gaan er (natuurlijk) met een knal uit, want met Jackass Forever hebben ze nog een allerlaatste film voor ons in petto. Zo'n beetje de hele originele cast is bij elkaar gekomen om nog een keer de meest bizarre stunts uit te halen. Daarnaast zijn er vijf nieuwe gekken op komen draven. In de trailer van Jackass Forever leren we de gloednieuwe waaghalzen kennen.

De oude garde

Van de originele cast keren Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren en Preston Lacy allemaal terug voor de allerlaatste Jackass -film. Zij hebben zich door de jaren heen al bewezen als geniale idioten die geen gevaar uit de weg gaan. De nieuwe leden hebben nog genoeg te bewijzen. Maar wie zijn die nieuwe leden? In de trailer van Jackass Forever worden ze geïntroduceerd, en het ziet er naar uit dat ook zij voor de duivel niet bang zijn.

Nieuwe crewleden Jackass

Er zijn vijf nieuwe gekken toegevoegd aan de crew van Jackass Forever . In de trailer maken we kennis met Jasper, Rachel Wolfson, Zach Holmes, Sean ‘Poopies’ McInerney en Eric Manaka. Deze gasten (en chick) gaan de meest bizarre stunts aan, puur en alleen om ons te vermaken. Hoe geweldig is dat? De nieuwe garde lijkt niets onder te doen voor de originele Jackass -cast. Zo zien we dat Rachel zichzelf in haar lip laat bijten door een schorpioen, dat Zach met een vlieger op z'n rug tussen de cactussen springt en dat Eric op een skateboard volle bak wordt geschept door een reusachtig grote bokshandschoen. Geloof ons jongens, dit wordt weer een geniale film.

Jackass Forever

De stunts in Jackass Forever zullen gekker dan ooit tevoren zijn. Vanaf 14 februari is de allerlaatste Jackass -film te bewonderen in de bios. 14 februari? Inderdaad, Valentijnsdag. Dat wordt samen met je crush de lachspieren trainen dus!
Delen met
Ook interessant