Heineken komt met de droom van elke man: een gaming pc met ingebouwde bierkoelkast

sep 07 2023, 11:02 Entertainment
heineken
Lees je dit goed? Ja. Je leest het goed. Heineken heeft alles uit de kast gehaald en een gaming-pc gebouwd genaamd: TH3 G4M1NG FR1DG3 , die niet de standaardcomputer is. Het heeft iets dat zowel gamers als bierliefhebbers zal doen springen van vreugde: een ingebouwde bierkoelkast! Serieus, dit is de ultieme combo voor een chille gamesessie.
Stel je voor: je zit diep in een intense gamesessie tijdens het spelen van je favoriete game, en plotseling word je getroffen door ongelofelijke dorst. Normaal gesproken zou het spel moeten pauzeren, opstaan en een biertje uit de koelkast pakken. Maar nu niet meer.

Specs

Nu vraag je je misschien af wat de specificaties van dit gamingbeest zijn. Nou, het is geen flauwekul op de prestatieafdeling. De pc is uitgerust met eersteklas hardware om een ultieme game-ervaring te garanderen. Denk aan krachtige grafische kaarten, razendsnelle processors en voldoende RAM: alles waar gamers van dromen. Ook is hij ontworpen met RGB-verlichting om jou helemaal in de juiste game stemming te laten komen.
Maar laten we de ster van de show niet vergeten: de bierkoelkast. In de TH3 G4M1NG FR1DG3 is er genoeg ruimte voor een aantal flessen of blikjes, wat jouw voorkeur heeft natuurlijk. Stel je voor dat je je favoriete brouwsels naast je gaming installatie hebt staan, altijd klaar om je dorst te lessen.

Limited edition

Maar zoals met veel goede dingen in het leven, zit er een addertje onder het gras. Deze Heineken pc is niet bepaald budgetvriendelijk. Het is een limited edition en je zult diep in je portemonnee moeten tasten om er een te kunnen bezitten. Toch is het voor elke game- en bierliefhebber misschien wel elke cent waard. We zullen de komende maanden vast en zeker nog veel meer horen over de TH3 G4M1NG FR1DG3 , maar wij willen in ieder geval proosten op Heineken voor het samenbrengen van de twee grootste hobby’s die we kennen!
Delen met
Ook interessant