Gamers woest na gerucht over prijs GTA 6

sep 08 2023, 15:55 Entertainment
depositphotos 543589614 l
We wachten er inmiddels met z’n allen alweer tien jaar op: de nieuwe Grand Theft Auto game. Naast dat Rockstar ons zo lang laat wachten, weten ze ons ook nog eens te verrassen met de prijs van GTA 6 . Het gerucht gaat dat het spel waarschijnlijk 150 euro gaat kosten.
Dat is natuurlijk absurd, want de normale prijs voor een game is ongeveer 70 euro. We hopen natuurlijk met z’n allen dat dit niet waar is. Het nieuws komt echter van de doorgaans betrouwbare gamingsite Dexerto , en die zitten er niet vaak naast.

Reacties

Het nieuws dat de game waarschijnlijk veel geld gaat kosten komt hard binnen bij gamers. Zo zijn een hoop gamers die aangeven op social media dat ze geen 150 ekkies neer gaan leggen voor de game, wat begrijpelijk is. Al hoeft de maker van GTA niet te vrezen dat de game helemaal niet verkocht zal worden, er zijn ook reacties dat mensen ongeacht de prijs het spel alsnog zullen kopen. Hebben jullie even mazzel, Rockstar.

Releasedatum GTA 6

Wanneer we weer digitaal auto's kunnen jatten is nog niet bekend, maar CEO van Take Two Interactive Strauss Zelnick, het moederbedrijf van Rockstar, hintte op 2024. Dat duurt nog wel even dus. Al kwam eerder deze week naar buiten dat de game wellicht in oktober aangekondigd zal worden, we zijn benieuwd.
Delen met
Ook interessant