Funda Floppers #1: Roy Donders' pauperpaleis

jul 14 2023, 16:00 Entertainment
463 2160header
Als je een heel huis mocht inrichten met enkel bezoekjes aan de Xenos, kreeg je dit paleisje van Roy Donders. Soms heb je van die huizen die van binnen en buiten totaal niet matchen, kan af en toe best wel vet zijn. Hier is het én geen match, én het ziet er niet uit. Disclaimertje, dit is een mening. Als jij het prachtig vindt is dat natuurlijk helemaal goed.

Wat

Een ruime kitscherige hoekwoning

Waar?

Een gezellige volksbuurt in Zuid-Tilburg, Groenewoud.

Leukste feature

Heel. Veel. Marmer.

Kost dat dan?

Een toch wel flinke €499.000,-

Leven als Roy Donders

Los van het marmer, is het natuurlijk een hele eer om in hét huis van de enige Roy Donders te wonen. Misschien kun je er wel een soort museum van maken, heb je het huis zo terugverdient. Het is wel heerlijk om te zien hoe matchy het is. Voor ons is het fever-dream matchy, maar wel matchy. Van de Burberry theedoek tot aan de geweien en van de klassieke Boeddha beeldjes tot aan oneindige wit-goud combinaties. Het kan niet, maar het is ó zo heerlijk.

Ruimte

We vinden het van zowel binnen en buiten allebei spuuglelijk, maar dat doet er op zich niet zoveel toe. Je krijgt er wel 245 m2 aan woonoppervlak voor terug op een perceel van 200m2. Flink de ruimte krijg je dus wel. Dat het van binnen niet zo onze smaak is hoeft natuurlijk ook geen probleem te zijn, dat kun je ook gewoon slopen. Toch hopen we wel dat iemand met dezelfde smaak het koopt, zou toch wel erg zonde zijn om dit allemaal verloren te laten gaan (en dat menen we echt).
Delen met
Ook interessant