Dit zijn de meest exclusieve members clubs ter wereld

mei 19 , 19:58 Entertainment
scherm afbeelding 2024 05 13 om 5
Waar de een het bij een potje darts houdt in de kroeg, koopt een ander ondertussen een fles Belvedère in een dure exclusieve club. Niet veel mensen weten wat er zich afspeelt binnen de muren van de meest exclusieve clubs ter wereld. Maar wat wij wel weten, is welke de meest exclusieve members clubs van de wereld zijn.

Exclusieve members clubs

Je betaalt om lid te worden en krijgt vervolgens toegang tot de club. Vervolgens geniet je van de meest bijzondere gerechten in sterrenrestaurants, de prachtigste zwembaden en andere faciliteiten die de meeste mensen niet standaard in huis hebben. Niet alleen in steden als New York en Londen zijn deze exclusieve clubs gevestigd, maar ook in Amsterdam kun je er een vinden. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

The Core Club, New York City

Dit is niet zomaar een club; het is een geheim genootschap van de rijken en beroemden. Gelegen in Manhattan, biedt The Core Club alles waar je mannenhart sneller van gaat kloppen: privébioscopen tot gastronomische delicatessen.

Annabel's, Londen

Het klinkt als een personage uit een Britse romcom, maar deze club is serious business. Al sinds 1963 is het de thuisbasis van de Britse upper class en als je geen bekende achternaam hebt, kun je maar beter wegblijven. Denk aan chique bars, extravagante diners en een tuin waar zelfs de koningin jaloers op zou zijn.

Soho House, wereldwijd

Deze internationale keten van hippe members clubs is de speeltuin van de creatieve klasse. Van LA tot Berlijn. Geloof het of niet, hier zou jij nog het meeste kans kunnen hebben om lid van te worden, want er zit er eentje in Amsterdam . Dan moet je wel iemand kennen.

Club 33, Disneyland, Californië

Zelfs Disneyland heeft zijn eigen exclusieve club. Club 33 is als een geheime speakeasy voor Disney-fans, verstopt achter een onopvallende deur in New Orleans Square. Met een wachtlijst langer dan de attractie van Space Mountain, is het duidelijk dat Mickey en zijn vrienden alleen de crème de la crème binnenlaten.

Silencio, Parijs

Als je fan bent van David Lynch en je houdt van een vleugje mysterie, dan is Silencio jouw place-to-be. Deze Parijse hotspot is een geliefde plek voor kunstenaars. Het is de plek waar creatieve geesten samenkomen en wij ons afvragen wat er achter deze muren gebeuren.
Delen met
Ook interessant