Eerste Nederlandse Disney+ serie in de maak vol met spanning en misdaad

jun 18 , 20:58 Entertainment
66719764ab295
Het aantal streamingsdiensten is tegenwoordig niet normaal. Netflix, Videoland, Amazon Prime Video, ga zo maar door. Een andere streamingsdienst had tot voor kort nog geen eigen Nederlandse serie, namelijk Disney+. Daar gaat nu verandering in komen met een nieuwe misdaadserie.
Disney+ is maar al te blij dat er een nieuw eigen Nederlandse serie online komt. Met Lies Visschedijk en Peter Blok in de hoofdrol heeft de serie twee grote namen van de Nederlandse filmindustrie te strikken. De serie heet Nemesis.

Disney+ serie Nemesis

Nemesis gaat over een officier van justitie die samen met een rechercheur van de FIOD geldsporen en criminele afrekeningen volgt op zoek naar misdadigers. Een mysterieuze misdaadserie dus, met actie en avontuur. Een heerlijke formule voor superserie.
De serie is geproduceerd door Sander van Meurs en Pieter Kuijpers. Zij maakte eerder al Van God Los, The Spectacular en Riphagen. Met zo’n CV moet deze serie ook wel een knaller zijn.
Naast Lies Visschedijk en Peter Blok zijn er rollen voor Romana Vrede, bekend van Moordvrouw, Oom Henk en De eetclub, Jade Olieberg, bekend van Tuintje in mijn hart, Ares en Dokter Deen en Bram Suijker, bekend van Van God Los, Sky High en Vliegende Hollanders.

Nederlandse series

Dat we steeds meer Nederlandse series op streamingsplatformen zien, is helemaal niet gek. Sinds de intrede van deze kanalen kijken steeds meer mensen hiernaar. Het werd daarom hoog tijd dat Disney+ dit ook ging doen. Netflix heeft namelijk al meerdere geweldige Nederlandse series gemaakt waaronder Undercover en Ferry. Videoland Mocro Maffia, Sleepers en Máxima. Amazon Prime is bezig met de opnames van een serie van De Tatta’s. Hoog tijd voor Disney+ om deze stappen ook te maken.
Nemesis zal bestaan uit acht afleveringen. Hoelang deze afleveringen duren, is nog niet bekend. Vanaf dit najaar is de serie te streamen op Disney+.
Delen met
Ook interessant