My Spy: The Eternal City is een heerlijke actiefilm met een dosis humor

jun 13 , 20:58 Entertainment
my spy the eternal city
Actie en komedie, twee werelden die geweldig samengaan. In de tweede My Spy-film zijn die twee elementen weer perfect bij elkaar gekomen. My Spy: The Eternal City gooit hoge ogen met een fantastische cast. Zet je biertje maar vast koud voor deze grappige en actievolle film.
My Spy: The Eternal City is een vervolg op My Spy. De eerste film kwam in 2020 uit, tijdens de coronapandemie. Oorspronkelijk zou deze in de bioscoop te zien zijn, maar door de pandemie werd de film verkocht aan Amazon Prime Video. De tweede film zal dus nu ook weer te zien zijn op de streamingsdienst.

My Spy: The Eternal City

In de film volgen we weer JJ en Sophie. JJ, de voormalig Special Forces soldaat wil het wat rustiger aan doen. Sophie, die op de middelbare school zit, gaat met haar klas op een trip naar Italië. JJ besluit om mee te gaan en haar in de gaten te houden. Hoewel JJ denkt een rustige tijd te hebben in Europa, staat opeens zijn baas David Kim voor zijn neus. Er zou een terroristische aanslag plaatsvinden in het Vaticaan. Aan JJ de taak om deze te stoppen. Dat rustige Italiaanse tripje met Sophie verandert in een race tegen de klok om de bevolking te redden.

Cast

Dave Bautista neemt de rol van JJ opnieuw op zich. Hij speelde eerder al in de succesfilms Guardians of the Galaxy, Dune en Blade Runner 2049. Verder is Ken Jeong te zien als David Kim, bekend van The Hangover, Ride Along 2 en Scoob!, en Chloe Coleman, bekend van Avatar: The Way of Water, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves en 65.
De actiekomedie film My Spy: The Eternal City is deze zomer vanaf 18 juli te zien op Amazon Prime Video. Twijfel je nog om de film te zien? Kijk dan de trailer hieronder!
Delen met
Ook interessant