Cabaretier Hans Teeuwen schittert in nieuwe spannende Videoland-serie

jun 17 , 15:58 Entertainment
6670334c0a4d7
Videoland gaat maar door waar het mee gebleven is. Onlangs werd al bekend dat het streamingsplatform een nieuwe internationale serie aan het schieten is. Nu lanceren ze binnenkort een nieuwe Videoland-serie, bedacht en gespeeld door de enige echte Hans Teeuwen.
Er staan inmiddels al vele goeie series op Videoland. Binnenkort kan er weer eentje worden toegevoegd aan dat rijtje. De serie Jackson & Malone zal volgende maand te zien zijn. Met stuk voor stuk fantastische Nederlandse en Belgische acteurs heb je weer heerlijk kijkvoer deze zomer.

Videoland-serie Jackson & Malone

De serie Jackson & Malone gaat over de twee detectives Jackson, gespeeld door Hans Teeuwen, en Malone, gespeeld door Kevin Janssens. De twee moeten samen de moord op drie bejaarde vrouwen oplossen. Ze gaan op zoek naar de plaats delict, wat zich afspeelt in het plaatsje Spulne. Tijdens het onderzoeken van deze zaak komen ze steeds meer in aanraking met de nogal bijzondere bewoners van het plaatsje. Verder komen ze ook hun eigen demonen onder ogen te staan. Deze thrillerserie gaat gepaard met een dosis gezonde humor, het is immers bedacht door Hans Teeuwen, dus grappen kunnen we zeker verwachten.

Cast

Naast Hans Teeuwen en Kevin Janssens zijn er nog rollen voor veel bekende acteurs. Andere acteurs die te zien zijn in de serie zijn onder andere Sanne-Samina Hanssen, Porgy Franssen, Leny Breederveld, Jan Bijvoet en Tom van Dyck. Naast deze acteurs zijn er nog veel meer bekenden, maar om iedereen op te gaan noemen, zijn we wel heel lang bezig. Eigenlijk moet je gewoon de serie zien om iedereen voorbij te zien komen. Maar een sterk verhaal met een fantastische cast, dat moet wel goed komen.
De serie Jackson & Malone is vanaf 19 juli te zien op Videoland. De trailer van de serie staat inmiddels ook al online. Deze kan je hieronder checken!
Delen met
Ook interessant