Zal de smartwatch worden ingeruild voor deze ring?

mrt 01 , 12:28 Entertainment
samsungring
Geen fan van schermen om je pols of vind je het niet prettig om te slapen met een horloge? Maar wil je wel je gezondheid tracken? Wees dan gerust, want Samsung komt met de oplossing. Het is als een smartwatch, maar discreet en stijlvol: de Galaxy ring. Denk aan het meten van je hartslag en andere activiteiten – de toekomst die je om je vinger kunt wikkelen.
Samsung komt met nieuwste tech-gadget, een smartring. Een ring die dezelfde trackingsmogelijkheden heeft als een smartwatch en misschien zelfs meer. Dit kan in de toekomst voor veel voordelen en inzichten zorgen omtrent je gezondheid.

De Galaxy Ring

Nog niet helemaal overtuigd? Dat kunnen we begrijpen. Daarom vertellen wij je graag wat het is dat deze Galaxy Ring zo geweldig maakt. We beginnen met het feit dat het je slaap kan volgen en daarmee zelfs tekenen van slaapapneu op kan sporen. Ook heeft Samsung plannen om samen te werken met andere merken om de ring nog slimmer te maken. Wat je je daarbij kunt voorstellen is dat de ring zou kunnen communiceren met je matras om de temperatuur aan te passen voor de beste nachtrust. Het lijkt wel uit een sciencefictionfilm te komen.
Mocht je ook nadenken over gezinsuitbreiding, heeft de Galaxy Ring je gedekt. Hij is misschien niet acceptabel als verlovings- of trouwring, maar beschikt wel over een ingebouwde vruchtbaarheidstracker. Indrukwekkend spul, kun je wel zeggen.
De precieze details van het kunnen van deze ring zijn nog niet volledig duidelijk. Over het algemeen houdt hij zich bezig met het meten van hartslag, beweging en geeft ademhalingsindicatoren om meer inzichten te geven over wanneer je actief bent of in rust. Wat Samsung wel heeft onthuld, is dat ze AI-tools willen gebruiken om de informatie te maximaliseren en inzichten te personaliseren. Hoge verwachtingen zijn daarom terecht.

Release

Nu wil je natuurlijk graag weten hoe duur deze slimme accessoire is én wanneer je deze om je vinger zou kunnen schuiven. Het exacte prijskaartje en de releasedatum moeten nog worden bekendgemaakt. Wat we wél weten, is dat het later dit jaar op de markt komt. Nog eventjes wachten dus.
Delen met
Ook interessant