Coachella maakt sensationele line-up voor aankomende zomer bekend

jan 17 , 15:25 Entertainment
354027815 800218041452391 8739611758099030238 n
Het volledige programma voor Coachella 2024 is zojuist bekendgemaakt en wij hebben de tickets alvast geboekt richting de VS. De headliners voor dit jaar zijn Lana Del Rey, Tyler, the Creator, Peggy Gou en Doja Cat. Lang niet gek en daar houdt het allesbehalve bij op. We delen de rest van de line-up ook even met je!
Het festival strekt zich uit over twee weekenden, namelijk van 12-14 april en 19-21 april. Nou, heb je effe? Daar gaan we! Op de vrijdagen kan je genieten van optredens van waanzinnig grote namen als Lana Del Rey, Peso Pluma, Lil Uzi Vert, Justice, Deftones, Peggy Gou, Young Miko, Bizarrap, Skepta, Ken Carson, Faye Webster, Tinashe, Brittany Howard, Chappel Roan, Chlöe, en Black Country, New Road.

Line-up

De zaterdagen brengen een line-up met Tyler, Blur, Ice Spice, Sublime, Bleachers, Grimes, Jon Batiste, Orbital, Kevin Abstract, the Blessed Madonna, Oneohtrix Point Never, Bar Italia, Erika de Casier, Militarie Gun en Mandy, Indiana.
Voor de zondagen staan Doja Cat, J Balvin, Khruangbin, Lil Yachty, Victoria Monét, Reneé Rapp, Bebe Rexha, Coi Leray, Taking Back Sunday, Boy Harsher, Jockstrap, Mdou Moctar en Feeble Little Horse gepland. Ook Reinier Zonneveld en ANOTR kan je terugvinden in de line-up. Dus de Nederlandse trots is eveneens aanwezig.

Coachella

De organisatoren hopen dit jaar op een vlekkelozer verloop met de headliners dan in voorgaande jaren, waar zowel Kanye West als Frank Ocean last-minute afzeiden.
Ook veel beroemheden gaan maar al te graag met de voetjes van de vloer in de Amerikaanse woestijn. Coachella staat niet alleen bekend om zijn gevarieerde line-up, maar ook om zijn culturele betekenis. Het heeft een wereldwijde aantrekkingskracht waardoor het festival muziekliefhebbers van over de hele wereld aantrekt. Zo ook de crème de la crème van Nederlandse influencers, zoals Yolanthe! Wij kijken nu al reikhalzend uit naar de langverwachte platen, waarbij een bikini als dresscode voor Coachella meer dan voldoende lijkt.
Het festival vindt 12-14 april en 19-21 april plaats in de Empire Polo Club in Indio, California.
Delen met
Ook interessant