Bij deze patissier kun je macarons gemaakt van rosé kopen

jun 23 , 16:58 Entertainment
depositphotos 53405285 s
We hebben het al vaak gezegd, maar als je nu je Buienradar opent zie je dat het lekkere weer er écht aan komt! En dat betekent: rosé drinken op een terras! En welke rosé is een van de bekendste, lekkerste en heeft hun marketing meer dan op orde? AIX! Goed nieuws, bij deze bakker in Amsterdam kun jij rosé macarons halen.
Het beste van twee werelden samenbrengen is iets waar wij wel vaker aandacht aan besteden. Zo keken we vorige week naar een horloge van Triumph en Breitling. Nu kijken we naar een íets andere samenwerking.

AIX Rosé

Een prijswinnende rosé, dat is hoe we die van AIX kunnen beschrijven. De wijn die afkomstig is uit van het wijnhuis Domaine Saint AIX uit de Provence in Frankrijk is namelijk wereldwijd bekend en dat is niet voor niks. Het is een heerlijke frisse zomerwijn die tonen bevat van bessen en pruimen. Als jij wilt stunten op het terras is dit een perfecte rosé voor jou, want er zijn varianten van 0,75 tot 15!!! liter te koop. Al betaal je voor deze laatste wel bijna negen meier, geen goedkoop flesje dus. Maar goed, dan heb je het wedstrijdje verplassen wel gewonnen.

Macarons

En het wordt nog beter, want vanaf nu kun je bij een legendarische patisserie in Amsterdam terecht voor je macarons met rosésmaak, namelijk Patisserie Linnick aan de Amstelveenseweg in Amsterdam zuid! Het is niet de eerste keer dat deze zaak een aparte macaron ontwerpt, ze hebben namelijk meerdere opmerkelijke smaken van de Franse delicatesse in de vitrine liggen. Zo hebben ze in de webshop de smaak Champagne Beriolette, een macaron gemaakt met de razend populaire champagne van Moët & Chandon champagne. Niet de eerste keer dus dat de patissiers met alcohol moeten werken. Nu is het klaar met lezen, hup, naar die winkel!
Delen met
Ook interessant