Echt lekker weer is het buiten nog niet, de zomer is toch alweer in volle gang. Wanneer het zonnetje schijnt is het heerlijk om met een lekker drankje in de zon te vertoeven. Laat BACARDÍ nu net een nieuwe rum op de markt hebben gebracht. BACARDÍ Spiced ligt vanaf nu in de lokale slijterij. Een heerlijke rum, geblend met prachtige specerijen. Eentje die je zeker eens geproefd moet hebben.
We kennen natuurlijk allemaal de BACARDÍ Carta Blanca, die vaak gemixt wordt met wat cola. Deze BACARDÍ Spiced is voor de mensen die van een heerlijke, gearomatiseerde rum houden. Voor de mensen die deze zomer wel wat pit kunnen gebruiken. Het is deze maand overigens ook Rum Month, dus een beter moment om deze nieuwe smaak te lanceren, is er bijna niet.
De BACARDÍ Spiced komt uit de Caraïben. Een drankje vol met passie én ook nog eens lekker kruidig. Een slok van deze nieuwe rum en je waant je meteen op een zonnig oord, onder een palmboom aan op een wit strand met een azuurblauwe zee. De Spiced is gemaakt met gerijpte en ongerijpte rum en bevat natuurlijk kruiden zoals kaneel. Het heeft een lichte rooksmaak door de gebrande Amerikaanse Eik. Deze combinaties zorgen ervoor dat de Spiced een volle, maar toch zachte smaak. Heerlijk om te drinken met wat ijs, of om gewoon te mixen met je favoriete frisdrank. Of je maakt een heerlijke cocktail! Wat dacht je van deze, met popcorn? Klinkt heel gek, maar is onwijs lekker.
Wat heb je nodig? 15 ml limoensap
15 ml passionfruit puree 15 ml popcorn syrup
50 ml BACARDÍ Spiced Een scheutje gingerale
Karamelpopcorn
Hoe maak je ‘m?
Vul een cocktailglas met ijs. Snij een limoen doormidden en pers het sap in je glas, of je haalt gewoon zo’n flesje met limoensap, veel makkelijker en net zo lekker. Voeg de passionfruit puree en de popcorn syrup toe. Vervolgens schenk je 50 milliliter BACARDÍ Spiced in het glas en top je ‘m af met gingerale. Even roeren en ter decoratie wat karamelpopcorn erop strooien.
Nu nog zon, goede vrienden en een boel gezelligheid. Wedden dat jouw zomeravondjes niet meer stuk kunnen? Proost, kerels!