77 miljoen euro kostende privéjet is met afstand de meest luxe manier om te vliegen

jan 06 2016, 21:00 Entertainment
skyacht one 4
Weet je dat absurd luxe driekamerappartement in de Airbus A380 van Etihad Airways nog? Nou, nu is er dus een nog betere manier om door de lucht te reizen. Dit is de Skyacht One van SottoStudios en jongens wat is dat een absurd gruwelijk vliegtuig. De makers willen je het gevoel geven van een privéjacht maar dan op tien kilometer hoogte en dat lukt ze aardig.
Aan de buitkant kun je al zien dat dit geen standaard privéjet is. Het stijlvolle vliegtuig is namelijk voorzien van een bijzonder likje verf en het lijkt daardoor alsof een deel gemaakt is van één of andere dure houtsoort. Waarom dit vliegtuig een beginprijs van 77 miljoen euro heeft wordt snel duidelijk wanneer je instapt.
Alles wat je ziet is gemaakt van de duurste houtsoorten en afgewerkt met koper, goud, zilver, platina en leer. De klasse druipt er gewoon vanaf. In de vergaderkamer is alles aanwezig om productief bezig te zijn, maar ook als je liever wil ontspannen is dat geen probleem. Of je nu een filmpje wil kijken op je flatscreen of liever een drankje doet aan de cocktailbar maakt niet uit, want het kan allemaal.
Wil je toch liever een paar uurtjes slaap pakken voordat je aankomt? Ook geen probleem, want achterin het vliegtuig vindt je de master bedroom met badkamer. Alles is dus aanwezig voor een vlucht om nooit meer te vergeten.
Delen met
Ook interessant