Elon Musk wil kolonie beginnen op Mars

Redactie 3 okt 2017 Entertainment

We kennen allemaal de film E.T. wel en hebben ons allemaal wel eens (high of nuchter) afgevraagd of er buitenaards leven bestaat. De ingenieur en ondernemer Elon Musk zet hier geen vraagtekens bij, maar antwoorden! Deze miljardair wil namelijk een nieuwe civilisatie beginnen op Mars.

Als je nu denkt “Ja, die is gek”, dan trek je wellicht iets te snel deze conclusie. Musk en andere investeerders pompen namelijk een shitload aan geld in dit soort projecten. Dit maakt “buitenaards leven” minder een ver-van-mijn-bed-show dan je denkt. In 2024 staat de bemande raketmissie naar Mars gepland. De geprogrammeerde missie zonder personeel moet in 2022 al vertrekken.

Het doel van Musk’s SpaceX grootste project is om een permanente kolonie op Mars te stichten. Dus, verre buurtjes op 225 miljoen kilometer afstand. Eerder konden we al over Musk’s plannen lezen om tussen werelddelen te reizen binnen een uurtje.

Musk heeft wellicht onconventionele plannen, maar wij moedigen hem zeker aan om met zijn centjes tot nieuwe ontwikkelingen te komen!

Foto’s: YouTube

Reageer op artikel:
Elon Musk wil kolonie beginnen op Mars
Sluiten