Elon Musk en Mark Zuckerberg stemmen allebei in met een cagefight

Rico Verhoeven en Badr Hari zijn zo passé. De wereld wordt niet meer geregeerd door biceps, maar door knappe koppen. Silicon Valley zit vol met nerds (in de meest positieve zin van het woord) die de wereld voor ons een stukje comfortabeler gaan maken. Toch hebben ook die nerds af en toe last van haantjesgedrag. Mooizo, is voor ons weer heerlijk vermaak. Elon Musk daagde Mark Zuckerberg tot een cagefight en wonder boven wonder, Mark wil wel!

Of we dit ook echt mogen gaan aanschouwen is natuurlijk nog maar de vraag, maar we hebben in ieder geval iets om ons vast op te verheugen. Blaffende honden bijten niet, maar we hebben hier te maken met twee robots. Als ze eenmaal ingesteld zijn op vechten, dan gaan ze vechten.

Cagefight? Waarom dan?

Mark Zuckerberg blijkt Twitter best een goed platform te vinden, het idee erachter althans. Wat doen je dan? Inderdaad, dan maak je gewoon een eigen versie. Vooral met zoveel macht en knaken op de bank kan een poging nooit kwaad. Slim dat Mark is zal hij gaan proberen heel zijn Meta-familie in te zetten. Heb je Instagram? Dan kun je meteen aan de slag op zijn toekomstige platform. Dat zijn direct een paar miljard gebruikers. Dan snap je wel dat Elon, als eigenaar van Twitter, hem een beetje begint te zweten.

Elon Musk
Foto: AI gegenereed met Midjourney

Knokken dan!

Oké heel leuk allemaal, die vooruitgang in de tech-wereld, maar wij willen bloed zien vloeien! Kamp Zuckerberg gaf met andere woorden aan dat er een betrouwbaardere versie van Twitter nodig is. Dat pikte ze niet bij Twitter. Een random twitteraar tweette dat Elon wel een beetje moest oppassen, want Markie doet tegenwoordig aan jiujitsu. “Ik ben down voor een kooigevecht als hij dat ook is”, reageerde Elon. Ehmm, let’s go dan!

Tegen alle verwachtingen in wilde Zuckerberg ook wel. Beide mannen strijden vanaf hun eigen platformen, zo reageerde Mark op Instagram.

Elon Musk

Elon geeft meteen even aan dat je hem niet moet onderschatten, hij heeft namelijk een speciale move. Bij ons heet deze move gewoon ‘seks’, maar goed.

Reageer op artikel:
Elon Musk en Mark Zuckerberg stemmen allebei in met een cagefight
Sluiten