Elon Musk dropt keiharde rap song als eerbetoon aan Harambe

redactie 1 apr 2019 Entertainment

We beginnen deze mooie lentemaand met grappig nieuws. De welbekende Elon Musk is naast ondernemer en visionair tegenwoordig ook een gangster met lijpe tunes. De Tesla-man heeft namelijk zijn eerste rap track uitgebracht. Een ode aan de gorilla die in mei 2016 bruut om het leven werd gebracht. RIP Harambe.

Onder begeleiding van een kekke beat en een flinke portie autotune geeft Elon een laatste eerbetoon aan de zilverrug die op zijn verjaardag uit voorzorg werd doodgeschoten. Een klein kotertje dacht namelijk dat het een goed idee was om over het hek te klimmen van het verblijf van de gespierde mensapen. Er werd geen risico genomen en het leven van de gorilla werd bruut ontnomen. Een triest verhaal wat veel losmaakte bij mensen. Over het hele web verschenen memes. RIP Harambe werd een ding en zelfs ‘dicks out for Harambe’ ging het hele wereldwijde web over. Nu, bijna drie jaar later, besloot de grote man van de elektrische wagens dat de aap nog een laatste betuiging van respect en gemis verdiende.

Elon Musk = Jung Musk

Het nummer werd out of the blue gedeeld op de twitterpagina van Elon. De Zuid-Afrikaan ziet de humor er wel van in en heeft zijn naam ook veranderd in Jung Musk. Wat een eindbaas. Zullen we meer van de nieuwe muzikant horen of blijft het bij één nummertje?

Reageer op artikel:
Elon Musk dropt keiharde rap song als eerbetoon aan Harambe
Sluiten