Elektrische krachtpatser Lucid Air knalt over de 350 km per uur heen

Redactie 15 apr 2017 Machines

Als er een elektrische auto is die de kopers naar de dealer lokt, is het wel de Tesla Model S. Deze stroombak beschikt over een bizarre acceleratie en rijeigenschappen die niet onder doen van topmerken die op benzine de motor stoken en laten knallen.

Het bedrijf van Elon Musk zat hoog op de apenrots zonder echte uitdager op de markt voor kwalitatief hoogwaardige elektrische scheurijzers.

Autofabrikant Lucid richt zich ook op de betere stroomwagens en wil zeer binnenkort de Air in productie laten gaan. Lucid is van plan hun model te plaatsen tussen de luxueuze Duitse sedans van Audi, BMW en Mercedes en beseft dat je dan met zwaar geschut moet komen om deze auto’s bij te benen.

Technisch directeur van Lucid, Peter Rawlinson, sprak pas over de Air en onthulde dat er zo’n 1000 paardenkrachten onder de motorkap komen te liggen die de wielen van de nodige kracht moeten voorzien. Peter liet daarnaast ook nog even de beelden zien waarop de Air met gemak 350 kilometers per uur rijdt, dat belooft veel goeds voor de toekomst!

Ook met het interieur is weinig mis, dit ziet er ontzettend netjes en afgewerkt uit. Hierin kun jij je date wel ophalen.

Reageer op artikel:
Elektrische krachtpatser Lucid Air knalt over de 350 km per uur heen
Sluiten