In februari is het eindelijk weer zover, het nieuwe seizoen Temptation Island gaat van start. En voor wie echt onder een steen geleefd heeft: vier stellen gaan met een stel opgewonden verleiders op een eiland zitten voor dé ultieme relatietest. We zeggen maar zo: alles kan kapot.

In deze spraakmakende serie is het weer tijd voor verleiding, vreemdgaan én niet te missen: lekker veel drama. Na het succes van vorig jaar wordt de serie dit jaar weer uitgezonden op de Belgische tv-zender Vijf. Zij maakte vandaag de eerste beelden bekend. En we kunnen alvast verklappen: aan drama niks te kort.

Eerder deze maand lekte de eerste twee deelnemers al uit. Zo is Yana Daems de eerste verleidster van dit zinderend spannende seizoen. Deze slimme nagelstyliste uit Oostende heeft momenteel haar Instagramaccount nog even afgeschermd. Ach, die beelden komen wel.

Wie we wel kunnen bewonderen is Billy Verhoeven, deze sexy barvrouw uit Antwerpen is volgens Het Nieuwsblad de tweede verleidster die voor veel spanningen bij de koppels gaat zorgen. Laat het maar snel februari worden!


Foto’s: Instagram