Er is een nieuwe Men in Black film in de maak

Redactie 2 okt 2017 Entertainment

De driedelige filmreeks waar er jacht gemaakt wordt op bad ass aliëns, krijgt een vervolg! Sony Pictures komt met een nieuwe Men in Black spin-off, waar held Steven Spielberg als executive producer een flinke vinger in de pap heeft. Als de film in mei 2019 op het witte doek verschijnt kan dat alleen maar een garantie voor succes zijn.

Dat in de tweede plaats ook doordat de film, waar al een script van bekend is, is geschreven door Matt Hollaway en Art Marcum. Deze twee schrijvers hebben ook Iron Man en Transformers: The Last Knight op papier gepend. Dit moet de blockbuster van de zomer van 2019 worden.

Helaas is ook bekend dat de originele mannen in het zwart Will Smith en Tommy Lee Jones waarschijnlijk niet zullen terugkeren in hun rollen als spacecops. De wereld zal wel hetzelfde zijn, met nog onbekende nieuwe hoofdpersonen die aliënschurken het leven zo zuur als een augurk zullen maken.

Producer van de spin-off Walter Parker zegt: “It’s so rare to get to the end of the script and know you’re holding a movie in your hands, but Art and Matt have written a spinoff that somehow is true to the core of the MiB world and yet expands the franchise to a fresh new place.” Laat maar komen dus!

Highsnobiety

Reageer op artikel:
Er is een nieuwe Men in Black film in de maak
Sluiten