Debiele rugbyspeler leert op hardhandige wijze dat een leeuw geen kitten is

Redactie 2 okt 2017 Entertainment

De 29-jarige rugbyspeler Scott Baldwin was met een paar teammaten op een trip in Zuid-Afrika, waar ze een uitstapje maakten naar een wildlife range. Beetje leeuwen kijken en ach wel ja, waarom ook niet even aaien.

Nou is een leeuw geen kitten. Daar waren wij in ons leven al al vroegtijdig van op de hoogte. Scott moest die levensles blijkbaar nog ondergaan. Hij steekt z’n halve arm door het hek om de leeuw eens lekker over z’n bolletje te aaien. Was de leeuw niet zo van gediend, dus die zei hap.

Dan ben je ook wel een redelijke randdebiel hoor, als je zo denkt met een leeuw om te kunnen gaan. Je bent verdomme Kevin Richardson aka The Lion Wisperer niet. Als gevolg van z’n debiele actie moest hij de wedstrijd van afgelopen weekend missen. Zijn coach Steve Tandy was ook niet bepaald onder de indruk. “I don’t know what sort of wildlife show Scott has been watching where you can pat a lion on the head as if it’s a kitten,” zei hij. Daarnaast noemde hij nog “one of the silliest things” waar hij ooit mee te maken heeft gehad.

Kunnen we weinig aan toevoegen. Als je de video hieronder ziet, zul je dat met zijn coach en ons eens zijn. Wat een ongelooflijke lulhannes.

Reageer op artikel:
Debiele rugbyspeler leert op hardhandige wijze dat een leeuw geen kitten is
Sluiten