5 luxe droombestemmingen die het goed doen als huwelijksreis

Redactie 25 jul 2018 Entertainment

Ben je al lekker op vakantie geweest of ga je nog weg? Het is altijd weer een hele klus om een vakantiebestemming uit te zoeken, maar godzijdank zijn de redders van FHM hier om je van wat supertips te voorzien. Wij geven je 5 exotische droombestemmingen waar je geheid je ogen uit gaat kijken. Ze kosten misschien wat knaken, maar hé: je moet altijd iets te dromen hebben. Leuk om te overwegen als toekomstige huwelijksreis.

Droombestemmingen Bora Bora
Foto: Wikipedia

Bora Bora

Ach wel ja, waarom beginnen we niet gelijk met de meest exotische droombestemming van onze fijne planeet. Het eiland heeft al vele kersverse tortelduifjes mogen begroeten en daar zal voorlopig geen verandering inkomen. Bora Bora is een sprookjeseiland in de Stille Oceaan, gelegen tussen Australië en Zuid-Amerika. Samen met Tahiti en Moorea behoort het tot Frans Polynesië. Het kost je een uur of 30 om er te komen en een retourvluchtje kost je zo’n 2.000 euro. Maar dan heb je ook wat!

Droombestemmingen Mykonos
Foto: omdmc.com

Mykonos

Je hoeft het lang niet zo ver van huis te zoeken, want in Griekenland kun je gewoon naar Mykonos aka het Ibiza van de Grieken. Pittoreske witte huisjes, azuurblauwe zeeën en party’s all night long. In drie en een half uur zet je voet op Griekse bodem en je rekening slinkt met zo’n €400 voor een ticket.

Droombestemmingen St. Barths
Foto: 1stdayofsummer.com

St. Barths

Nog zo’n mondain oord uit de Carribean. Saint-Barthélemy is geliefd toevluchtsoord waar celebrities als Beyoncé, Leonardo DiCaprio en Jessica Alba maar al te graag vertoeven. Uiteraard liggen hier talloze dikke jachten te dobberen voor de kust, terwijl hun (tijdelijke) eigenaren liggen te bakken in de zon, al dan niet met een paar modellen aan hun zijde. Vlucht duurt zo’n 10 en een half uur en kosten voor een dergelijk trippie liggen rond de 2k.

Droombestemmingen Bahama's
Foto: Pixabay

Bahama’s

Waarom denk je dat de Bahama’s zo vaak als voorbeeld worden aangehaald door mensen die zeggen ‘dat ze dan lekker op de Bahama’s gaan wonen’. Omdat de Bahama’s een fucking paradise zijn. Vliegtijd bedraagt een halve dag en als je een beetje op tijd boekt kost een ticket je een kleine duizend euro. Zit jij lekker op het zonovergoten eilandenrijk voor Miami. Cocktail in een kokosnoot in je hand, met je rug tegen een palmboom aanleunen en lekker turen naar de horizon.

Droombestemmingen Seychellen
Foto: seychelles.travel

Seychellen

De plek waar Wesley en Yolanthe na hun trouwerij lekker gingen uitblazen van hun huwelijksdag. De Seychellen is een eilandenrijk dat zich vlakbij Madagaskar bevindt, aan de oostkant van Afrika. Er zijn liefst meer dan 115 eilanden, dus je hebt wat te kiezen. De temperatuur schommelt het hele jaar tussen de 25 en 30 graden, dus daar hoef je niet over in te zitten. Als je een beetje gunstig boekt kun je al voor 1.200 pp hier een week hangen.

Mocht je bovenstaande bestemmingen interessant vinden, bedenk dan dat er zoiets bestaat als een Expedia kortingscode en een Booking.com kortingscode. Kun je van de knaken die je bespaart weer een jetski huren.

Reageer op artikel:
5 luxe droombestemmingen die het goed doen als huwelijksreis
Sluiten