Dronken bruidegom na achtervolging opgepakt door politie en mist zijn trouwdag

Redactie 12 jul 2018 Nieuws

Heb je even voor een heerlijk nieuwsbericht? Oké, komt ‘ie. Een gast uit het normaliter zeer rustieke doch pittoreske Zuid-Hollandse Leiderdorp heeft zijn trouwdag iets te vroeg gevierd. Na een wilde achtervolging en een spelletje verstoppertje werd hij in de boeien geslagen door de politie. Dat allemaal op de dag van zijn bruiloft, die hij door zijn strapatsen verstek moest laten gaan.

De bruidegom sloeg op de vlucht terwijl zijn aanstaande nog in de auto zat. Hij had te veel gedronken en ging er met een rotgang vandoor toen de politie hem wilde controleren. Later bleek ook nog eens dat hij zijn rijbewijs niet bij zich had. Sowieso al niet zo handig, maar zeker niet als je een stuk in je kraag hebt.

Wat volgde was een korte maar krachtige achtervolging door andermans tuinen totdat de politie hem uiteindelijk te pakken had. Besef even de situatie. Op de dag dat je gaat trouwen heb je teveel gezopen, stap je in de auto, scheur je weg voor de politie en ga je je verstoppen in iemands tuin. Dat is toch legendarisch. “Tijdens de aanhouding vond hij het ook nodig ons te beledigen”, aldus de politie. De man had zich die, volgens velen, mooiste dag van zijn leven toch anders voorgesteld denken we zo. Het huwelijk is voorlopig effe uitgesteld. Z’n vrienden hebben in elk geval genoeg voer om een mythische speech in elkaar te sleutelen.

Foto: Pixabay.

Reageer op artikel:
Dronken bruidegom na achtervolging opgepakt door politie en mist zijn trouwdag
Sluiten