Doornroosje blijft nog even liggen na borstvergroting door de Efteling

Gaan slapen en wakker worden met grotere borsten. Dat lijkt een droom voor vele vrouwen. Doornroosje heeft het geluk aan haar zijde, of wellicht is dat de Eftelingmagie. Na de renovatie van haar kasteel was er nog budget vrij om haar borsten ook mee te nemen in het onderhoud. Ze is nog niet wakker geworden, maar die 350 cc zit er in ieder geval wel bij.

Het sprookje van Doornroosje is ruim een halfjaar niet toegankelijk geweest wegens renovatie. Er is een nieuw wandelpad bijgekomen, de vijver is groter gemaakt, gescheurde muren zijn hersteld en decorstukken zijn opgeknapt. Daarnaast zijn de trappen rond het kasteel minder glad gemaakt, om de talloze valpartijen te voorkomen. Er kwam een nieuw groenplan en de bewoners hebben een opfrisbeurt gehad, waar Doornroosje nog even van bij lijkt te moeten komen.

De voorgevel

Het kasteel van Doornroosje heeft dus een grote onderhoudsbeurt gehad en is sinds een paar dagen weer geopend. Bezoekers van de Efteling konden daarom weer langsgaan bij de schone slaapster. Tijdens dat bezoek viel er direct iets op: niet alleen het kasteel en de omgeving zijn onder handen genomen, ook de borsten van Doornroosje zijn opgeknapt.

Doornroosje

Een woordvoerder van de Efteling laat weten wat de reden is geweest voor, onder andere, deze ‘ingreep’. Dat is namelijk om het totaalplaatje meer overeen te laten komen met de oorspronkelijke tekeningen van Anton Pieck, een van de grondleggers van de Efteling. Niet alleen de uiterlijke kenmerken van Doornroosje zijn daarom aangescherpt, ook het gordijntje in de ruimte waar ze slaapt is iets verhangen om het meer te laten lijken op het ontwerp dat de kunstschilder ooit maakte. De borstvergroting heeft nog een voordeel, want door deze nieuwe constructie zijn er minder schroeven en bouten zichtbaar. We zien het maar als een win-winsituatie, deze Dubbel Doornroosje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coshira (@coshira_)

Reageer op artikel:
Doornroosje blijft nog even liggen na borstvergroting door de Efteling
Sluiten