Domino’s tovert filialen om tot absolute datewalhalla’s

redactie 6 dec 2018 Entertainment

Waar ga je naartoe als je een date gefixt hebt? Zoals bijna iedereen wel weet is een bioscoopje pakken een absolute no-go, je kunt niet babbelen terwijl je uren naast elkaar zit. Eigenlijk is dat gewoon één hele lange ongemakkelijke stilte. Uiteindelijk wordt dus bijna altijd gekozen voor een drankje doen op het terras. Lekker origineel. Domino’s biedt nu de uitkomst, de pizzaketen tovert namelijk filialen om tot de perfecte datelocaties. Tijd voor ons om er eens een van deze kekke datelocaties te checken.

Wij gingen koekeloeren bij een Domino’s filiaal in Eindhoven. De pizzabakkers hebben het zitgedeelte van dit filiaal omgetoverd tot een knusse plek om met je date te vertoeven. Ondanks dat de tent versierd is met ballonnen, is dat niet het eerste dat opvalt bij binnenkomst. De eerste aandachtstrekker is namelijk de heerlijke geur van pizza. Een directe bevestiging dat je geen betere plek had kunnen kiezen om je date mee naartoe te nemen.

Intieme sfeer

Nadat je de jas van je potentiële nieuwe liefde hebt aangenomen, neem je plaats in de verrassend zachte stoelen. Het met hartjes versierde menu dat je inmiddels opengeslagen hebt, wordt belicht door de gedimde lampen aan het plafond. Geen felle spots, maar warme lichten die een intieme sfeer creëren. Die lampen passen ook goed bij de rest van de inrichting. Een houten vloer, donkere muren en fancy stoelen waar je lekker in kunt wegzakken. Na enkele minuten waan je je al in je eigen woonkamer.

Domino's dating app pizza

Een buik vol vlinders en pizza

Wij zijn voor de Funghi gegaan. Hoewel we eigenlijk meer zin hadden in een Shoarma, maar die is voorzien van een lekkere laag knoflooksaus, en die kun je tijdens een date beter even weglaten. Je kunt het je natuurlijk niet permitteren uit je bek te meuren, zeker niet met het oog op een best case scenario-date. De huiselijke sfeer zorgt voor gezelligheid. Op zijn beurt zorgt die gezelligheid weer voor goede gesprekken. En dat is toch iets waar je naar streeft tijdens een eerste date. Nou ja, niet per se die goede gesprekken, vooral het niet hebben van ongemakkelijke stiltes. Stiltes zullen er trouwens sowieso niet vallen. De geluidsgolven in deze datehemel beginnen namelijk steeds meer te lijken op die uit een drukke kroeg.

Met een buik vol vlinders en een Pizza Shoarma past de Strawberry Thick Shake er nog maar net bij. Dit romige toetje wordt met echt roomijs bij -14˚C gemaakt, ideaal om even mee af te koelen na een verhitte date. Effe lekker nagenieten dus. Een goed moment om even te peilen of er een tweede date in zit. Maar waar neem je je pizzaliefje dan mee naartoe? Simpel, je spreekt af op een donderdag en ervaart Pizza Dating Donderdag zelf. Ga bijvoorbeeld naar Pizzadating Donderdag in het Domino’s filiaal in Baarn. Ben je in ieder geval weer verzekerd van een geslaagde date.

Fix je eigen date

Moet je nou eerst nog een date zien te fixen, doe dat dan met de handige app die de pizzamaestro’s hebben ontwikkeld. Met de Domino’s Dating app, die zowel in de App Store als via Google Play kan worden gedownload, worden er geschikte matches voor je gezocht op basis van je pizzavoorkeuren. Kan het daar in ieder geval niet stuk lopen. Meer weten over deze kekke liefdegenerator? Check dan hier onze test waar wij de proef op de som namen en een date probeerden te fixen via deze app.

Reageer op artikel:
Domino’s tovert filialen om tot absolute datewalhalla’s
Sluiten