Vind de liefde van je leven via deze dating app voor pizzaliefhebbers

redactie 29 Nov 2018 Entertainment

Nooit meer alleen op je zolderkamer een pizzaatje naar binnen werken. Denkend dat je de ware liefde vanzelf ooit tegen het lijf loopt. Dat gaat niet gebeuren en diep vanbinnen weet jij dat ook. Bovendien heb je eigenlijk maar weinig interesses. De extravaganzza op je schoot is eigenlijk het enige waar je je echt op kunt focussen. Wat je hierbij vergeet is dat er in veel datemateriaal rondloopt met wie je dit gemeen hebt. Dankzij de nieuwe datingapp van Domino’s kunnen gelijkgestemden nu bij elkaar worden gebracht.

De app, die zich heel toepasselijk de ‘Domino’s Dating’ app noemt, is te downloaden in zowel de App Store als via Google Play. Nadat je cupido op je mobiel hebt geïnstalleerd vul je in onder welk geslacht jij jezelf schaart en waar je op valt. Vervolgens hoef je slechts één foto toe te voegen. Je hoeft dus niet allerlei poses aan te nemen om dertig verschillende foto’s te scoren waarop je er enigszins representatief uitziet. Daarna kom je een belangrijke en unieke feature van deze datingapp tegen. Je moet namelijk enkele vragen beantwoorden over pizza. Hoort ananas bijvoorbeeld op een pizza? Op basis van jouw voorkeuren gaan de pizzabakkers dan opzoek naar een paar geschikte matches voor jou.

IJsbreker

Hoppa, daar zijn ze al. Binnen no-time verzamelt de app een handvol vrouwen waarvan Domino’s denkt dat jij er wel een beschuitje, ehh pizzaatje, mee zou willen eten. Nu is het jouw beurt om aan het werk te gaan. Met al je verbale charmes moet je je match ervan overtuigen dat jij de man van haar dromen bent. Hiervoor heb je wel een goede ijsbreker nodig. Openingszinnen zijn vaak goede Titanics. Wij probeerden er natuurlijk ook een.

Domino's Datingapp date

Cheesy openingszin

Ondanks dat het een pizza gerelateerde openingszin was, hebben we gefaald. Wellicht waren we iets te direct. Om niet zo met de deur in huis te vallen heeft Domino’s een openingszin-generator in de app verwerkt. Met een druk op de knop heb je een catchy openingszin te pakken om een gesprekje met je eventuele pizzasoulmate te beginnen. Denk aan openingszinnen als ‘je vader heeft zeker een pizzeria, want je ziet eruit om op te eten’. Bijna net zo cheesy als een pizza quattro formaggi. Maar goed, de kans dat de pizza adorerende dames hierop ingaan is natuurlijk een stuk groter. Tijd dus voor een serieuze poging om een pizzadate te scoren!

Domino's Datingapp date

De Domino’s eigenmerk openingszin, die om wat voor reden dan ook oranje gekleurd is, werkte beduidend beter. Na een aantal mislukte pogingen was er dan toch een vrolijke meid die wel een keer een drankje zou willen doen. In de app kun je vervolgens op het duimpje omhoog klikken. ‘Je bent klaar voor een date’ staat er dan, waarna er een sterretje achter haar naam komt. Ze hoort dan bij je favorieten. Je hebt overigens ook een duimpje omlaag. Hiermee blokkeer je dames met wie je liever niet een slice zou willen delen.

Datewalhalla

Maar wat nou als je een date hebt gefixt, zonder enig idee te hebben waar je je potentiële nieuwe liefde mee naartoe kunt nemen? Nou, daar hebben de pizzachefs wat op bedacht. De komende weken worden verschillende grote Domino’s vestigingen door heel Nederland omgetoverd tot datewalhalla’s. Als je je date hier mee naartoe neemt hoef je in ieder geval niet bang te zijn voor die ongemakkelijke stiltes. Jullie hebben immers allebei een voorliefde voor pizza’s, en als er één plek is waar je hierover niet uitgepraat zal raken is het een Domino’s filiaal. Vanavond is het Dating Night in Eindhoven op de Woenselse markt, waar ze bovendien een weekend naar Parijs weggeven. Uiteraard gaan wij polshoogte nemen en op zoek naar de liefde van ons leven. Onze avonturen op dat gebied lees je volgende week.

Download nu zelf de Domino’s Dating app voor Android of iPhone.

In samenwerking met Domino's

Reageer op artikel:
Vind de liefde van je leven via deze dating app voor pizzaliefhebbers
Sluiten