Dit übervette levensgrote Iron Man pak kost je 360.000 dollar

redactie 21 dec 2016 Entertainment

Laten we even eerlijk tegen elkaar zijn: Iron Man is misschien wel de gaafste superheld van allemaal. In elk geval van The Avengers. Ja hij scoort de heetste chicks, rijdt ‘ie in de dikste auto’s en heeft ‘ie het ziekste huis ooit, maar vooral dat pak van Tony Stark, tjokvol vette functies en handige mogelijkheden. Helaas is het maar een film. Maar hoe vet zou het zijn als je zelf zo’n pak zou hebben. Een bedrijfje in China, The Toys Asia, heeft het echter niet bij fantaseren heeft gelaten. Dus bouwden zij een functionerend Iron Man pak op ware grootte.

Ja natuurlijk hebben we wel eerder wat leuke film gadgets gezien die werken, maar dit pak is wel echt even next level. Het pak heeft 46 motortjes die 567 onderdelen kan laten bewegen. Met een afstandsbediening die je erbij krijgt kun je het pak open laten klappen, zodoende zie je hoe dit waanzinnige pak er van binnen uitziet.

Helaas kun je niet echt gebruik maken van het pak, je moet het zien als een soort kunststuk om te bewonderen en mee te pronken tegenover je rijke vriendjes. Zo krijg je er ook voetstuk bij, waar je het op kunt plaatsen, want hij past niet in de kast. Ja, je mag flink je portemonnee trekken voor dit stukje epicness, want het kost je $360.000 dollar. Sommige mensen kopen een duur schilderij, anderen gaan voor een Iron Man pak. Als wij straks de hoofdprijs pakken in de oudejaarsloterij, is dit het vierde dat we gaan kopen.

Foto: mikeshouts
Bron:
Highsnobiety

Reageer op artikel:
Dit übervette levensgrote Iron Man pak kost je 360.000 dollar
Sluiten