Dit is hoelang een vrouw wil dat jij het volhoudt in bed

Redactie 13 dec 2017 Entertainment

Het is misschien wel één van de grootste schaamtes van een man: de puddingbuks te vroeg afschieten. Daar bedoelen we  natuurlijk mee dat je snel klaarkomt tijdens een potje seks. Dat de gemiddelde man zijn climax eerder bereikt dan de gemiddelde vrouw is al lang geen geheim meer, maar hoelang wil een vrouw nou eigenlijk dat jij het volhoudt in bed? We zochten het even voor je uit.

Of eigenlijk zocht Saucy Dates dat voor je uit. Uit onderzoek onder 4000 mensen, blijkt dat je vrouwen het gelukkigst maakt met een stomend potje hete seks die oploopt tot wel 25 minuten en 51 seconden. Typische gevalletje flink doorgaan. Verrassend genoeg scheelde dit maar weinig met het mannelijke geslacht, zij zien hun dagelijkse wip het liefst 8 seconden korter duren. Ach, die paar seconden verschil zijn te verwaarlozen.

Kom jij hier niet eens bij in de buurt? No worries. Niemand in de wereld komt dichtbij deze resultaten. De hoogste gemiddelde tijd staat op naam van een 31-jarige Amerikaan, hij scoorde 17 minuten en 5 seconden. Oefenen geblazen dus.

Foto’s: Maxim

Reageer op artikel:
Dit is hoelang een vrouw wil dat jij het volhoudt in bed
Sluiten