Peter Pannekoek ownt keihard in de Roast of Giel

Redactie 14 dec 2017 Entertainment

Gisteravond stond de tweede Roast of op het programma op Comedy Central. Na eerder Gordon de grond in te hebben geboord, was het nu de beurt aan Giel Beelen om gefileerd te worden. In het team van roasters was een plaatsje ingeruimd voor host Gijs Staverman, Lange Frans, Jebroer, Soundos, Kaj van der Ree, Dennis Weening, Sylvana Simons en professionele grappenmakers Henry van Loon en Peter Pannekoek.

We hebben gelachen. Maar het werd meer een roast of everyone dan speciaal de roast of Giel. Iedereen werd net zo hard afgezeken als de rest, maar er zaten wel een paar snoeiharde grappen tussen hoor. Jebroer was goed, maar vanzelfsprekend waren Henry en Peter het allerbest.

Met name die Peter jongen, wat een snoeiharde baas. Over Lange Frans: “Ik draai de muziek van Lange Frans en Baas B altijd op 4 mei: Dit. Nooit. Meer.” Of Sylvana: “Dan de vrouw die momenteel in Libië heel veel geld zou opleveren: Sylvana Simons. Wat mensen jou elke dag toewensen, dat is niet normaal. Soms twijfel ik of dit je huidskleur is, of de dagelijkse bak stront die je over je heenkrijgt.”

Petey was on fire hoor. De brandende bende van ellende is nog aan het na smeulen. Het terugkijken meer dan waard. Pak er wat te drinken mee en installeer jezelf in een lekkere stoel, hier komt de volledige roast van Peter “De Pan, Panna Cotta” Pannekoek. Volgend jaar een idee om louter comedians uit te nodigen?

Reageer op artikel:
Peter Pannekoek ownt keihard in de Roast of Giel
Sluiten