Disney opent Marvel themaland in hun parken in Parijs en Californië

redactie 27 Aug 2019 Entertainment

Disney is onderhand een van de grote jongens geworden in de filmindustrie. Niet alleen met hun eigen klassiekers maar ook met het kopen van Marvel en Fox. Marvel is inmiddels al een tijdje onder de pannen bij Disney en gaat als een rakket. Goede reden om een speciaal Marvel themaland te openen voor de superhelden in de parken van Disney in Parijs en Californië.

Op het al bestaande deel Disney California Adventure komt het nieuwe gedeelte dat Avengers Campus gaat heten, misschien wel met een replica van het Avenger headquarters. Zou heel dik zijn. In Parijs komt er een zelfde soort gebied met dezelfde naam.

Het nieuws werd door Disney bekendgemaakt tijdens de D23 Expo 2019. Waar ook allerlei nieuws werd gepresenteerd over aankomende films, onder andere van Marvel. “We bouwen een meeslepend land waar superhelden de boventoon voeren”, vertelt Bob Chapek, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products. “We nodigen gasten uit om zich ook Avenger te voelen en de wereld te redden.” Wat er precies te doen is in het Marvel themaland wordt later bekendgemaakt, maar dit kan toch niet anders dan een mooie toevoeging zijn aan hun parken.

Reageer op artikel:
Disney opent Marvel themaland in hun parken in Parijs en Californië
Sluiten