De app Drunk Mode helpt jou wanneer je dronken bent

In dronken toestand willen we allemaal nog wel eens wat stomme dingen uitvoeren. We bellen onze ex of tongen met de zus van onze baas. Als je het je dan ook niet eens meer herinnert is het al helemaal pijnlijk. Gelukkig is er de app Drunk Mode. Die helpt je soepeltjes de avond door en zorgt ervoor dat je de volgende ochtend met minder spijt en meer besef wakker wordt.

De applicatie werkt heel simpel, je kan je telefoon in drunk mode zetten. Dus wanneer je naar de kroeg loopt om aan de toog te gaan hangen met je maten, switch jij je telefoon in de drunk mode. Geloof me, wanneer jij bakken aan het hakken bent en tequila aan het klappen bent wil je deze modus op je telefoon hebben staan.

Geen bezopen berichten met Drunk Mode

Want iedereen heeft wel is dronken berichtjes gestuurd waar ze later spijt van kregen. Met Drunk Mode zijn deze bezopen berichtjes verleden tijd. Je stelt van tevoren in welke personen je absoluut niet mag appen wanneer je telefoon in de drunk mode staat. Wanneer je dit toch wilt proberen moet je een zeer moeilijke rekensom maken die je straalbezopen echt niet gaat oplossen. Je zult dus niet meer wakker worden naast dat kapstokhertje van om de hoek.

Hangover

Je kan de drunk mode handmatig switchen of instellen dat hij op bepaalde tijden aanstaat bijvoorbeeld in de nacht. Maar de meest handige functie van de app is misschien nog wel dat hij bijhoud waar je allemaal geweest bent op welk tijdstip gedurende de avond. Zo kan je makkelijker de zwarte gaten invullen en weten wat je precies hebt uitgespookt. Kun je nagaan hoe makkelijk de film ‘the Hangover’ was opgelost als die gasten de app hadden gebruikt.

Niemand kwijt raken

Tot slot kan je in de app zien waar je maatjes zijn die de app gebruiken. Mocht je een keer gaan zuipen met je vrienden zet iedereen zijn telefoon op drunk mode. Zo raak je nooit iemand kwijt en verpest je je avond niet door naar je maten te zoeken.

Je kunt hier de app downloaden voor iOS en hier voor Android, bedank ons later maar.

Foto: fitbodybuzz.com

Reageer op artikel:
De app Drunk Mode helpt jou wanneer je dronken bent
Sluiten