Lee Abbamonte is de absolute koning van de vrijgezellenfeesten

Redactie 4 dec 2017 Entertainment

Zo bruut en extreem als de vrijgezellenfeesten in hilarische Hollywood komedies als The Hangover zal het gemiddelde vrijgezellenfeest er niet uit zien. Met de heetste stripsters in niets verhullende stoffen kleding, oneindige liters drank tijdens de wildste feesten en de ballen uit je broek knallen na een lapdance van die rondborstige blondine. Vaak blijven deze scènes beperkt tot films. Alhoewel. 

Lee Abbamonte heeft er zijn beroep van gemaakt om de meest mind blowing bachelor party’s uit de grond te stampen voor de rijken der aarde. De bruid zal er op zijn zachts gezegd niet blij mee zijn, maar een scenario als The Hangover zit in het vat der mogelijkheden. De 38-jarige Amerikaan heeft al zijn ideeën voor de meest gedenkwaardige vrijgezellenfeesten verzameld tijdens zijn wereldreizen. In 2011 was hij met 32 jaar de jongste Amerikaan die alle landen bezocht had. Aan inspiratiebronnen genoeg dus.

 

Voor zo’n extreme laatste avond als niet-getrouwde betaal je dan wel de hoofdprijs met een starttarief van 10.000 dollar. En dat is per persoon. Veel van zijn klanten zijn dan ook de mannen met een zeer diepe buidel en kunnen zo meespelen in The Wolf of Wall Street. Voor die prijs ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld door de mannen van Abbamonte.

Neem nou een weekendje Kiev. In de middag ga je AK-47’s leeg vuren op een schietbaan, ‘s avonds bezoek je de dikste clubs en de volgende dag je met een kater een ritje maken in een tank om het af te toppen met vliegen in een straaljager uit de Koude Oorlog. Ook voor Las Vegas is er een leuk schemaatje in elkaar geflanst. Slapen (lees wakker blijven) gebeurt in de 600 vierkante meter Sky Villa suite van het Palms Hotel in Las Vegas. Qua activiteiten zit er een helikoptervlucht over de Grand Canyon bij inbegrepen, mag je zelf racen in bloedsnelle Ferrari’s om de echte waaghals in jezelf naar boven te halen en te basejumpen van het Stratosphere Hotel. Oh, laten we het meevliegen met F-16’s niet vergeten.

Vrijgezellenfeesten

Je kunt het zo gek niet bedenken of alles is mogelijk. Zolang de portemonnee maar groot genoeg is natuurlijk. Zo zijn er nog veel meer te gekke activiteiten om met je maten door te brengen voordat je gebonden bent en het veel al afgelopen is met de pret. Je kunt onder andere golfen in Afghanistan, zilverrug gorilla’s spotten in Rwanda, bungeejumpen van de Bloukrans Bridge Bungy in Zuid-Afrika (met 215 meter de hoogste bungyjump ter wereld) en de Pablo Escobar tour in het Colombiaanse Medellín. Wil je op je laatste dag als ‘vrijgezel’ helemaal nog een keer genieten? Dan is vrouwelijke olieworstelen in Oost-Europa de ultieme aanrader. Nu jij weer. Aan inspiratie in elk geval geen gebrek!

Foto’s: Lee Abbamonte

Esquire.nl

Reageer op artikel:
Lee Abbamonte is de absolute koning van de vrijgezellenfeesten
Sluiten