Hoe Leon Verstraaten meer dan 50.000 auto’s heeft laten stralen met Detailrs

Iedereen kent het gevoel: je hebt een nieuwe auto gekocht en je raakt maar niet uitgekeken. Elk knopje is nieuw, je ontdekt steeds weer nieuwe snufjes en de rijervaring is ongeëvenaard. Althans, dit gevoel heb je in de eerste weken. Daarna vervaagt dit naarmate de tijd vordert. Zonde toch? Je kan dat wow-gevoel van de begindagen blijven behouden, maar daarvoor is wel een ding belangrijk: je auto goed onderhouden. Wat je daarvoor nodig hebt? Kwaliteitsproducten zoals Detailrs.

Detailrs is het bedrijf van Leon Verstraaten. Een jonge ondernemer die al op 20-jarige leeftijd de deuren van zijn bedrijf opende, ontstaan vanuit zijn passie voor auto’s. Zijn eerste auto was een Volkswagen Scirocco waar hij sinds jongs af aan voor spaarde. Als een echte autoliefhebber wilde ook Leon dat zijn bolide straalde, alleen was er een probleem: veel producten deden niet wat ze beloofden. Wat doe je dan als jonge jongen met ondernemersgeest? Dan verkoop je die geliefde auto en ga je het gewoon zelf ontwikkelen. Het is precies wat Leon heeft gedaan.

Detailrs
Leon Verstraaten van Detailrs.

Wow-gevoel herbeleven

Iedereen zou immers dat euforische gevoel van hun eerste autorit moeten kunnen herbeleven. Het is precies waar de missie van Detailrs om draait. Het herbeleven van dat wow-gevoel van de eerste keer in jouw auto. Dat kennen we allemaal wel, toch? Maar na een tijdje verdwijnt dat gevoel. Zeker als je ‘m niet goed verzorgd. In de tussentijd ben je alweer aan het dromen over je volgende auto. Het moet altijd weer beter, sneller en duurder. Maar waarom? We vergeten te waarderen wat we al hebben. Een auto is daar een ultiem voorbeeld van. Als jij jouw auto de aandacht zou geven alsof je ‘m net bij de dealer hebt gekocht, dan kijk je er met heel andere ogen naar.

Trots

Bij Detailrs draait alles dan ook om meer dan alleen het reinigen van auto’s: het gaat om het herstellen van dat unieke gevoel dat je had toen je voor het eerst je droomauto kocht. Een auto is immers meer dan alleen een vervoersmiddel, het is een bron van voldoening en geluk. Een stukje persoonlijkheid van jezelf waarin je een gevoel van eigenwaarde kunt ontlenen. Het is iets waar jij keihard voor hebt gewerkt. Het gaat niet alleen om het bezitten van een auto, het is iets dat je mag koesteren en waar je trots op mag, nee moet zijn.

Detailrs

De sleutels naar jouw droomauto

Maar om dat trotse gevoel terug te brengen, moet die auto wel stralen. ‘De sleutels van je droomauto, die heb je al’, zo luidt het prachtige motto van Detailrs. Het bedrijf heeft in de afgelopen anderhalf jaar al meer dan 100.000 producten verkocht.  Gezien de goede recensies van enthousiaste autoliefhebbers op Trustpilot, is dat niet zonder reden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de Nederlandse detailbranche. Door de kracht van sociale media en een voortdurende focus op kwaliteit en innovatie blijft Detailrs groeien en mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Uitgebreid assortiment

Detailrs heeft een heel assortiment om jouw auto weer te laten schitteren, maar hun belangrijkste product is ongetwijfeld Ceramic Seal 2.0. Dit is een spray waarmee je zorgt voor maximale bescherming en glans van jouw auto. Het product is constant doorontwikkeld door onderzoek te blijven doen en de feedback van klanten te verwerken. Daarnaast hebben ze een Bucket (lente) Deal, waarmee ze een compleet detailing pakket aanbieden. Perfect pakket voor iedereen, of je nou begint met het beter verzorgen van je auto of als je gevorderd detailer bent.

Topvorm

De lente komt er weer aan, de temperaturen lopen op en het zonnetje begint weer feller te schijnen. Flaneer-seizoen is aanstaande. Hoog tijd om jouw auto weer te laten blinken en dat wow-gevoel van je eerste ritten te herbeleven. Wil jij jouw auto ook in topvorm krijgen? Check van de website van Detailrs en kies jouw favoriete pakket. Zo loopt er nu een lente actie, waarbij je maar liefst vier artikelen gratis krijgt. Waar wacht je nog op, vriend? Ga je auto de liefde geven die het verdient!

In samenwerking met Detailrs

Reageer op artikel:
Hoe Leon Verstraaten meer dan 50.000 auto’s heeft laten stralen met Detailrs
Sluiten