Deontay Wilder accepteert maar al te graag de uitdaging van Anthony Joshua

Redactie 6 apr 2018 Entertainment

Hectiek in de wereld van het zwaargewicht boksen. Recent versloeg wereldkampioen Anthony Joshua zijn tegenstander Joseph Parker. Met die zege is hij de kampioen van vier van de vijf bokscompetities (WBO, WBA, IBF, IBO). Alleen de WBC-zwaargewicht titel bezit hij nog niet. Deze behoort allang aan de ongeslagen Amerikaan Deontay Wilder. Wilder wil Joshua al langer bevechten en na zijn gevecht met Joseph Parker liet Anthony Joshua eindelijk weten daar ook oren naar te hebben. Let’s make this fight happen!

De hele bokscommunity is in rep en roer. Gaat het gevecht van de eeuw er dan eindelijk komen? Anthony Joshua lijkt niet te stoppen te zijn. De enige die daar verandering in kan brengen is volgens velen de Amerikaan Deontay Wilder. Deontay is op oorlogspad en wil aan de hele wereld bewijzen dat hij de beste is.

Anthony Joshua zijn uitdaging

Na zijn zege op de voormalige WBO-kampioen werd Anthony de vraag gesteld of hij met Deontay wil vechten. Zijn reactie was duidelijk: “Wilder let’s go, let’s go Wilder”. Het duurde niet lang eer het team van Wilder reageerde en de uitdaging accepteerde. Wilder kwam zelf ook naar voren en postte een statement online.

De reactie van Deontay Wilder


“Ten eerste wil ik Anthony Joshua feliciteren met zijn winst zaterdag nacht. Anthony, ik ben blij dat we eindelijk zaterdag wat van je hoorden en dat je met mij wilt vechten in de UK. Ik accepteer de uitdaging en ik ben er klaar voor om naar de UK te komen voor mijn volgende gevecht. Er is niets vanuit team Wilder dat tegenstribbelt om jou als volgende te bevechten. Je zei ook dat jouw team klaar is om met Shelly Finkel en Al Haymon van mijn kamp af te spreken om de deal te maken. Zij zijn ook klaar om met jouw team af te spreken. Laat ons weten wanneer, de eerder, des te beter. Dankjewel Anthony, ik kan niet wachten om tegenover je te staan in de ring.” Een duidelijk statement, Wilder wil heel graag vechten.

Kamp Wilder zijn reactie

Deontay Wilder’s co-manager, Shelley Finkel, liet ook van zich horen en vertelde aan The Telegraph: “We zijn heel blij dat Anthony Joshua voor de eerste keer zegt ‘Ik wil met Deontay vechten’. We geloven dat hij een man van zijn woord is, Deontay accepteert de uitdaging. We willen het publiekelijk bekend maken dat Deontay wil vechten en we zijn bereid naar de UK te komen om de deal te maken.”

Alles wijst erop dat dit gevecht er eindelijk gaat komen. Laten we het hopen, het zou een heuse titanenstrijd worden. We hebben er al veel te lang op gewacht.

Foto: YouTube.com

 

Reageer op artikel:
Deontay Wilder accepteert maar al te graag de uitdaging van Anthony Joshua
Sluiten